bursa yıldrım doruk tıp merkezine gidenler yardım

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
621
2
96
38
İstanbul
arkadaşlar ben çekirgedekine gidiyordum yıldırıma geçmek istiyorum orasının fiyatları daha uygun diye biliyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgi sahibi olanlar bana yardımcı oolabilir mi lütfen ve hangi doktor iyi

Son düzenleme:
Normal doĞum 500 sezeryan 1050 tl yıldırım dorukta bana gızem yıldırımı tavsıye ettıler muayene Ücretı de 35 tl galıba

ben de aradım şimdi aynen dediğiniz gibi bende gizem hanıma gitmeyi düşünüyorum epidural normal var mı acaba orda ve bu fiyatlar herşey dahil fiyatmı yani oda ücreti serum ücreti vs ek masraflar çıkarıyorlar bazı yerlerde burda nasıl yıldırım dorukta doğum yapanlar yardımcı olsunlar bi zahmet

bende gizem yıldırıma gidiyorum memnunum çok.ve epidural normal doğum var biliyorum.ama fiyatını bilmiyorum.yarın kontrolüm var gittiğimde konuşucaz.öğrenince yazarım size

bende gizem yıldırıma gidiyorum memnunum çok.ve epidural normal doğum var biliyorum.ama fiyatını bilmiyorum.yarın kontrolüm var gittiğimde konuşucaz.öğrenince yazarım size

ay çok teşekkür ederim sorarsanız iyi olur ücretleri net bir şekilde yatak dahilmi ne kadr kalınıyor gibi

SEDAS 22 YILDIRIMDAKı DORUK TIP NASIL Bı HASTANE BEN ORAYA HıÇ GıTMEDıM VE ŞıMDı GıZEM HANIMA GıTMEYı DÜŞÜNÜYORUM çekirgeden farkı yoktur herhalde yıldırım dorukta doğum yapan tanıdığım yok sen herhalde uzun zamandır gizem hanıma ve yıldırım doruğa gidiyosun bana biraz hastaneden ve doktordan bahsedermisin gerçi gizem hanımın çok iyi olduğunu duydum ama

SEDAS 22 YILDIRIMDAKİ DORUK TIP NASIL Bİ HASTANE BEN ORAYA HİÇ GİTMEDİM VE ŞİMDİ GİZEM HANIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM çekirgeden farkı yoktur herhalde yıldırım dorukta doğum yapan tanıdığım yok sen herhalde uzun zamandır gizem hanıma ve yıldırım doruğa gidiyosun bana biraz hastaneden ve doktordan bahsedermisin gerçi gizem hanımın çok iyi olduğunu duydum ama

slm arkadaşlar.öncelikle kusura bakmayın uzun zamandır giremedim foruma msjınıızı yeni gördüm.ben gizem yıldırımdan ve yıldırım doruktan çok memnunum.doğumuma çok az kaldı 2 hafta kadar.benim eltim doğpum yaptı burda geçen sene o da çoık memnundu.epidural normal 700 tl herşey içinde 1 gece kalıyosun 1 refakatçınla beraber.

arkadaşlar ben çekirge deki doruka gittim. gizem yıldırımın ismi tabela da yazıyordu. anlamadım aynı kişi mi ?

Dr. Gizem Yıldırımdan cumartesi için randevu almak istredim ama doluymuş, ama benimde mutlaka bu cumartesi gitmem gerektiğinden hangi doktor verirseniz olur dedim, Şeyma hanım cumartesi yokmuş, Zeynep Çolakdan randevu verdiler. Forumlarda filan adından hiç bahsedilmemiş, yeni bir doktor olduğundan yoksa gidenler memnunmu değildi? Bu doktor hk. bilgisi olan mutlaka cevap verebilirmi, yoksa ne olursa olsun Gizem hanımdanmı randevu almaya çalışayım?

Dr. Gizem Yıldırımdan cumartesi için randevu almak istredim ama doluymuş, ama benimde mutlaka bu cumartesi gitmem gerektiğinden hangi doktor verirseniz olur dedim, Şeyma hanım cumartesi yokmuş, Zeynep Çolakdan randevu verdiler. Forumlarda filan adından hiç bahsedilmemiş, yeni bir doktor olduğundan yoksa gidenler memnunmu değildi? Bu doktor hk. bilgisi olan mutlaka cevap verebilirmi, yoksa ne olursa olsun Gizem hanımdanmı randevu almaya çalışayım?

ben 2 ay önce gizem hanımda doğum yaptım.zeynep hanım iyimi kötümü bilmiyorum hiç yorum yapamam ama hiç hastası yoktu onun.gizem hanımın çok hastası var.ve kesinlikle tavsiye ederim.çok iyi bi doktor.randevu almaya çalış ondan bana kalırsa..

bende şeyma hn a gidiyorum yıldırım doruk ta.çokta memnunum.32 haftalığım şuanda doğumumunda şeyma hn la olmasını istiyorum.bakalım inş herşey yolunda gider.alkisalkisalkis:asigim:

ben 2 ay önce gizem hanımda doğum yaptım.zeynep hanım iyimi kötümü bilmiyorum hiç yorum yapamam ama hiç hastası yoktu onun.gizem hanımın çok hastası var.ve kesinlikle tavsiye ederim.çok iyi bi doktor.randevu almaya çalış ondan bana kalırsa..

Cevapladığınız için teşekkür ederim. 2 ay önce doğum yapmışsınız, hayırlı olsun:) Doğum normalmi sezerayanmıydı, Doruk Yıldırımda doğumu yapıp yapmama onusunda kararsızım. İlk doğumumu Zübeyde de yaptım, normal doğumdu, tabiki doktorlar değil hemşireler yaptırdı, ama beni en çok psikolojik olarak etkileyen yanıma refakatçi gelememesi, bebeğimle birlikte odaya bırakıp yalnız kalmamdı, normal doğumdu ama dikişlkerim vardı, odadaki kişilerden Allah razı olsun, beni giydirdiler, moralimi düzeltmeye çalıştılar. Ne hasta bakızı ne hemşireler ortalıktaydı, çok şükür gece 11:00De doğum yaptığım için ertesi gün öğlende çıktım. Bu nedenlerden dolayı Zübeydede yapmak istemiyorum, ama hala kararsızım:(
Bu arada Zeynep Çolak iyimi kötümü tam bir şeye karar veremedim ama güleryüzlü ve konuşkan biri değil:(di malesef:(

Cevapladığınız için teşekkür ederim. 2 ay önce doğum yapmışsınız, hayırlı olsun:) Doğum normalmi sezerayanmıydı, Doruk Yıldırımda doğumu yapıp yapmama onusunda kararsızım. İlk doğumumu Zübeyde de yaptım, normal doğumdu, tabiki doktorlar değil hemşireler yaptırdı, ama beni en çok psikolojik olarak etkileyen yanıma refakatçi gelememesi, bebeğimle birlikte odaya bırakıp yalnız kalmamdı, normal doğumdu ama dikişlkerim vardı, odadaki kişilerden Allah razı olsun, beni giydirdiler, moralimi düzeltmeye çalıştılar. Ne hasta bakızı ne hemşireler ortalıktaydı, çok şükür gece 11:00De doğum yaptığım için ertesi gün öğlende çıktım. Bu nedenlerden dolayı Zübeydede yapmak istemiyorum, ama hala kararsızım:(
Bu arada Zeynep Çolak iyimi kötümü tam bir şeye karar veremedim ama güleryüzlü ve konuşkan biri değil:(di malesef:(

ben normal doğum yaptım.ve çok rahattı doktorum geldi sabahın 5inde.doğuma girene kadar ve çıktığımda eşim annem babam kayınvalidem hep yanımdaydılar.hiçbişey demiyolar.yanında kalabilirler istedğin kadar kişi.ama yanlızca yemek sana ve 1 kişiye veriyolar.fiyatın içinde 1 refakatçı var çünki..

Back
X