Bursa Zübeyde Hanım Doğum Evinde Doğum Yapan varmı?

ben iki buçuk ay önce bahar da ölü doğum yaptım zübeyde hakkında hep kötü şeyler duydum çoğu insandan yanında refekatçı bırakmyolar ilgilenmiyolar seni ameliyat olunca bırakıyolar sadece öyle diye falan diye dyunca korktum özele gittim ama bir daha hamile kalırsam ki inşallah ayırlısıyla Hayırlı zamanda tekrardan kalırım özele gitmeyi düşünmüyorum zübeydeyede gitsemmi bilmiyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca baya içim rahatladı
peki birde ben mecburi sezeryan oldum mesela bidakine gitsem sezeryane dr giriyo demi nasıl ilgileniyolar hastayla dr olarak kim ebler nasıl falan bunların cvplarını yazarmısınız bana lütfen arkadaşlar birde özel muaynehanesine gitmezsek ilgilenmiyo mu drlar çok fazla.

heryerde olduğu gibi burdada doktorların özeline gidersen doğumuna kadar seni takip ediyorlar ve mümkün olduğunca dr lar kendi hastasının ameliyatına/doğumuna giriyorlar.

Arkadaşlar bide şöyle bi durum var Artık muaynehane diye bişey kalmicak Bu yaz yürürlüğe girecek ve dr lar hastanelerde 8 saat görev yapacak yani belli bi zaman sonra sadece hastaneye gidicez.... Yani illaki muaynehaneye gidicez diye bi kural kalmıyor... Sigorta karşılıyor bide masraf daha az olacak Ben 4 yıl önce zübeydede doğım yaptım Özel oda refakatçi 1 gece yatmaya 3.50 kuruş gibi komik bi rakam ödedim....

Arkadaşlar bide şöyle bi durum var Artık muaynehane diye bişey kalmicak Bu yaz yürürlüğe girecek ve dr lar hastanelerde 8 saat görev yapacak yani belli bi zaman sonra sadece hastaneye gidicez.... Yani illaki muaynehaneye gidicez diye bi kural kalmıyor... Sigorta karşılıyor bide masraf daha az olacak Ben 4 yıl önce zübeydede doğım yaptım Özel oda refakatçi 1 gece yatmaya 3.50 kuruş gibi komik bi rakam ödedim....

ben de zübeyde de özel oda yok diye okudum bir yerde. ama çok mantıksız gelmişti zaten. özel oda kaç tane var acaba birde ne zaman bildirmek gerekiyor özel odayı. ben sezeryan yapacağım ve özel oda istiyorum, dr uma söylemem yetirli olurmu ki acaba...

ben de zübeyde de özel oda yok diye okudum bir yerde. ama çok mantıksız gelmişti zaten. özel oda kaç tane var acaba birde ne zaman bildirmek gerekiyor özel odayı. ben sezeryan yapacağım ve özel oda istiyorum, dr uma söylemem yetirli olurmu ki acaba...

sen hastaneye yattığın gibi eşin aşağıdan özel oda ayarlıyordu Ama özel oda kalktı diye bende duydum son zamanlarda Biraz şans işiydi ama gerçekten rahattı Şimdi sanırım koğuşlar var artık ...

sen hastaneye yattığın gibi eşin aşağıdan özel oda ayarlıyordu Ama özel oda kalktı diye bende duydum son zamanlarda Biraz şans işiydi ama gerçekten rahattı Şimdi sanırım koğuşlar var artık ...

bende de ne şans var ama :((çok saçma özel oda olmaması...

bu arada başın saolsun.. çok üzüldüm, kızın için.
yazdıklarına tekrar göz gezdirince fark ettim kusura bakma.

sağol Rabbim kimseye evlat acısı vermesin seninkinide sağlıklı ömürlü ve hayırlısıyla ansına babasına bağişlasın Rabim aeo

Ben 7 haftalık hamileyim İlk hamileliğimde zübeyde hanımda Sühendan Benderli ye gitmiştim. Herkes iyi bahseder fakat ben hiç sevmem o doktoru Her ay muaynehanesine gittim Doğumum onun tatil zamanına geldi ve beni günümden 2 gün önce doğuma aldı suni sancıyla fakat serum bağlandıktan sonra kendisini bi daha hiç görmedim Taa ki doğumhaneden çıkarken aaaa sen ne zaman doğurdun demesiyle irkilene kadar son derece kolay bi doğumdu benimki Ama dr un hastası çok hepsine yetişemiyor ve ilgi alaka doğal olarak pek olmuyor Ayrıca ebeler ve hemşireler sühendana çok kızıyor haberiniz olsun Çünkü dr çok para kazanacak diye onun hastası hep bize kalıyor diye söyleniyorlar... Çünkü her hastasına vakit ayıramıyor ve doğal olarak hemşireler patlıyor hastalara... Ayrıca kızımın köprücük kemiği kırıktı doğum sırasında kırıldı..... Ebe nasıl kızdıysa sühendana acısı bebeğimdden çıktı... Hemşirelere kızmıyorum bakamayacağı kadar hastayı kabul edip bidaha nasılsın diye sormayan doktora öfkem....He bu arada kendisiyle muayehanede çok samimi ve yakındık ne olduysa hastahane de oldu....

Şimdi 7 haftalık hamileyim ve yine zübeyde hnm a gidip doğum yapıcam Çünkü ZİYA ÇETİN adında dünya iyisi bi doktorum var 3cm lık bi kistim olduğu için bebeğimin alınacağını duyduğum gün jimerde... Ona gittim ve muayne oldum hiç bişeyin yok ve bebeğin gayet sağlıklı Kist te bebeğine sorun olmaz zaten parçalanmış ve yakında kaybolur deyince Anlayın artık mutluluğumu.....
biraz uzun oldu ama umarım yardımı olmuştur Ayrıca ziya beyin hastası olmak hastahanede bi ayrıcalık, hemşireler ve diğer çalışanlar sizi parmakla gösteriyor ziya beyin hastası diye Saygı ilgi sonsuz Ayrıca özer beyi de öyle duydum...

İlginize çok teşekkürler,
Bende Özer beyde karar kıldım..Allah razı olsun kendisinden baya ilgileniyor benimle.
Suyumda biraz azlık olduğu için sürekli kontrol altında tutuyor..Şuanda 34 haftanın içersindeyim.İnşallah suyum doğuma kadar yeterli olur..Bu konu beni çok endişelendiriyor..

İlginize çok teşekkürler,
Bende Özer beyde karar kıldım..Allah razı olsun kendisinden baya ilgileniyor benimle.
Suyumda biraz azlık olduğu için sürekli kontrol altında tutuyor..Şuanda 34 haftanın içersindeyim.İnşallah suyum doğuma kadar yeterli olur..Bu konu beni çok endişelendiriyor..

Kendine stres yapma canım Bazen bizim çok korktuğumuz kendimizi yıprattığımız bi gelişme dr lar için gayet sıradan oluyor... Dr una güven ve gerisini düşünme bebişinin keyfini çıkar Onu hissetmek çok özel bi duygu Ufaktan sebeplerle gebeliğini kendine zehir etme Ben ilk hamileliğimde çoook korkuyordum ve boşaymış hepsi... Sorunun öyle aşılamayacak bi sorun değil ve Özer bey zaten rahatlatır içini... Mutlu gebelikler dilerim :CüvCüv:

kızlar bende serhat tatlıkazana gidiyorum ve muhtemelen zübeyde hanımda (riskli gebelikten dolayı) sezeryan olacağım.
bu konuda bilgi tecrübeleriniz varmı ? paylaşırsanız sevirinim

merhabalar ben 1. doğumumu zübeyde doğum hastanesinde yaptım ve çok memnun kaldım. şimdi ikinciye hamileyim yine zübeydeyi tercih edeceğim. ama hekimimi değiştirdim. 1. de hekimim meral sözerdi ve ben hiç memnun kalmadım. ikinciye bülent kayhana gidiyorum tek kelimeyle adam işinin piri. tavsiye ederim. bannu sanırım senin hekimindi bi düşün derim.

1. doğumumda doktorum meral sözerdi hiç memnun kalmadım aklında bulunsun istedim. şimdi ikinciye hamileyim doktorum bülent kayhan çok memnunum. zübeydehanım süper bi hastane ben çok memnun kaldım ikinciyede oraya gidicem.

yaklaşık 1,5 yıl önce zübeydede doğum yaptım, doktorum özer kutluydu
hastaneneden hiçbir şikayetim olmadı
ama şunu söyliyeyim hastaneden ziyade doktor çok önemli
doktorunuzun size hastanede sahip çıkması, sonuna kadar yanınızda olması çok önemli
ben bu konuda çok şanslıydım, özer bey mükemmel bir doktor, insani yönü de mükemmeldi benim için. herkese tavsiye ediyorum kendisini, özer beyin hastası olmak gerçekten ayrıcalık.alkisalkisalkis

Ankara,
Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
• Hastanemizde 12 adet özel odamız bulunmaktadır, özel odalarımız tek ve çift kişilik olup kesinlikle ücrete tabi değildir ,odalar refakatçi kalmasına elverişli olup içerisinde çek yatı, özel banyosu ve tuvaleti bulunmaktadır.
• Doğumunuzun gerçekleştiği gün, saat odaların boş olup olmadığı hakkında bilgiyi katlardaki sorumlu hemşirelerden alabilir,eğer boş müsait oda var ise yerleştirilirsiniz,hiç bir şekilde önceden bir ayarlama veya rezervasyon yapılmamaktadır.

• Başka konularda detaylı bilgi almak için bizi arayabilir veya Etlik Zübeyde Hanım Ana Sayfa adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X