Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım özeline gitmeden ordaki hiçbir doktor adam akıllı ilgilenmez en azından ben öyle düşünüyorum niye özel bi hastane düşünmüyosun biliosunki artık anlaşmaları var devlet güvenceleriyle özel hastanelerin abartılcak kadar bi miktarda diil yani bilmiyorum yorumum ters gelebilir
Peki tavsiye edermisiniz spinal anesteziyi?
ben bir sorun yaşamadım çok şükür. belki doktorum çok tecrübeli olduğundan olabilir. sorun yaşayanlar da olabiliyormuş. gerçi her doğum şeklinde riskler olabiliyor. kişinin bünyesine ve doktorun tecrübesine bağlı birazda. ben tavsiye ederim, güzel bir doğumdu. sonrasında yani daha ilerki zamanlarda bel ağrısı şikayetleri çekenler oluyormuş bazen, ben öyle bişey de yaşamadım çok şükür. doktorunuzla konuşun o da uygun görürse olabilir bence.
Çok teşekkür ederim fakat benim henüz bir doktorum yok.Bursa'ya 1.5 saatlik mesafede bir ilçesinde oturuyorum.Burda ne özel hastane ne doktor var.Sadece devlet hastanesinde test yaptırdım.Doktor arıyorum Bursa içinde.Sizin doktorunuzun ismi neydi :26:?
Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun
benim doktorum Op. Dr. Özer Kutlu. çok ilgili ve tecrübeli bir doktor.
tavsiye ederim.
bende ziya çetine gidiyordum özelden çoook fazla memnundum eli çok hafif ve devamlı yanımdaydı hamileliğimde ve doğumumda inşallah tatlım hayırlısıyla kurtulursun
bende ziya çetine gidiyordum özelden çoook fazla memnundum eli çok hafif ve devamlı yanımdaydı hamileliğimde ve doğumumda inşallah tatlım hayırlısıyla kurtulursun