Aşılama Bursa'da aşılama yaptıranlar deneyimli olanlar lütfeeennn yardım edin bana

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canım.Bende Bursada yaşıyorum ve aşılama tedavisi görüyorum.Hatta dün ilk aşılamamı yaptırdım.Kesinlikle prof.dr.Osman DEVELİOĞLU nu öneririm.İşini çok iyi bilen bi doktor.ART diye bi merkezde çalışıyor.SGK ile anlasması yok biraz masraflı oluyor ama başka yerlerde hiç zaman harcama derim. İnsana güven veren bi doktor. Netten merkezin numarasını alıp ararsan onlar sana osman hocanın nosunu verir.Kendi randevularını kendi veriyor.

merhaba canım.Bende Bursada yaşıyorum ve aşılama tedavisi görüyorum.Hatta dün ilk aşılamamı yaptırdım.Kesinlikle prof.dr.Osman DEVELİOĞLU nu öneririm.İşini çok iyi bilen bi doktor.ART diye bi merkezde çalışıyor.SGK ile anlasması yok biraz masraflı oluyor ama başka yerlerde hiç zaman harcama derim. İnsana güven veren bi doktor. Netten merkezin numarasını alıp ararsan onlar sana osman hocanın nosunu verir.Kendi randevularını kendi veriyor.[/QUOTE

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :49: sizde problem neydi.nasıl bir süreç.?fiyatları nedir.sen rapor çıkarttınmı adet dünümü olması gerekir çok soru sordum ama sen deneyimlisin.deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize yol gösterelim.
aslında ben kararsız kaldım direk tüp bebek yaptırsak aşılamayla vakit kaybetmesem diye düşünüyorum tabi öyle birşey yaparlarmı bilmiyorum.aşıla şansı düşük deniliyor ya her seferinde okadar masraf olcağına tüp bebek yapsak diye düşündüm ama bilemiyorummm sorular cevaplar kendi içimde yaşıyorum sadece.

Canım ben bursada değilim.Fakat jinemed tüp bebek merkezine bir göz atmanı tavsiye ederim.Ben senin için sitesini inceledimde güzel bir merkez bence.
canım benim teşekkür ederim nicini değiştirmişsin hayırlı olsun:)
aslında güzel bir yer dediğn gibi ama ben hep dr seçiminde zorlanmışımdır birileri önerince deneyim yaşayınca galiba daha düveniyorum.
seninle diğer topikte karşılaşamadık bi türlü :)
sen aşılama falan yaptırdınmı sizin süreç nasıl ilerliyor.inşallah en kısa zamanda bizde bebişlerimize kavuşuruz annelik duygusunu bizde yaşarız :38:

merhaba canım.Bende Bursada yaşıyorum ve aşılama tedavisi görüyorum.Hatta dün ilk aşılamamı yaptırdım.Kesinlikle prof.dr.Osman DEVELİOĞLU nu öneririm.İşini çok iyi bilen bi doktor.ART diye bi merkezde çalışıyor.SGK ile anlasması yok biraz masraflı oluyor ama başka yerlerde hiç zaman harcama derim. İnsana güven veren bi doktor. Netten merkezin numarasını alıp ararsan onlar sana osman hocanın nosunu verir.Kendi randevularını kendi veriyor.[/QUOTE

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :49: sizde problem neydi.nasıl bir süreç.?fiyatları nedir.sen rapor çıkarttınmı adet dünümü olması gerekir çok soru sordum ama sen deneyimlisin.deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize yol gösterelim.
aslında ben kararsız kaldım direk tüp bebek yaptırsak aşılamayla vakit kaybetmesem diye düşünüyorum tabi öyle birşey yaparlarmı bilmiyorum.aşıla şansı düşük deniliyor ya her seferinde okadar masraf olcağına tüp bebek yapsak diye düşündüm ama bilemiyorummm sorular cevaplar kendi içimde yaşıyorum sadece.

canım bende çikolata kisti ve miyom vardı .Haziran ayında yine osman hocaya ameliyat olmuştum. Sonrasında gebelik olmayınca aşılamaya başladık.Maliyeti 1500tl yi buluyor. Adet gününün 3. yada 4. günü tedaviye başlanıyor. Ben çok memnun kaldım bu tutmasa bile yine oraya giderim. Ayrıca bi çok merkezde aşılam işlemini bir defa yapıyorlar. Ama osman hoca 2 gün yada 1 gün arayla ard arda yapıyor.Kesinlikle öneririm.Bende 10 gün sonra test yapıp sonucu öğrenicem inş.

canım bende çikolata kisti ve miyom vardı .Haziran ayında yine osman hocaya ameliyat olmuştum. Sonrasında gebelik olmayınca aşılamaya başladık.Maliyeti 1500tl yi buluyor. Adet gününün 3. yada 4. günü tedaviye başlanıyor. Ben çok memnun kaldım bu tutmasa bile yine oraya giderim. Ayrıca bi çok merkezde aşılam işlemini bir defa yapıyorlar. Ama osman hoca 2 gün yada 1 gün arayla ard arda yapıyor.Kesinlikle öneririm.Bende 10 gün sonra test yapıp sonucu öğrenicem inş.
çok geçmiş olsun canım inşallah olumlu güzel sonuçlar alırsın en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
nisan ayını bekliyorum bakalım olmazsa gidetcez artık bursaya çok zor bir süreç belkemek en ağırı.allah hepimizin yardımcısı olsun
sonuçlarını benimle paylaş lütfen

çok geçmiş olsun canım inşallah olumlu güzel sonuçlar alırsın en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
nisan ayını bekliyorum bakalım olmazsa gidetcez artık bursaya çok zor bir süreç belkemek en ağırı.allah hepimizin yardımcısı olsun
sonuçlarını benimle paylaş lütfen

canım ben de aşılama ile yeni hamile kaldım. Doktorum Mümin Karahasan. acıbadem de 2. aşılamada tuttu çok şükür. toplam ilaçlar ile birlikte yaklaşık 1300 TL falan tuttu. Allah en kısa sürede tüm isteyenlere versin inş.

Merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum. Bende osman develioğlu' nun hastasıyım. Bir senedir ona gidiyorum, çok iyi bir doktor üç kere aşılama yaptı ama tutmadı tabi her şey kısmet nasip şimdi tüp bebek tedavisine başlıyacağız.hayırlısıyla allahım isteyen herkezi meleklerine kovuştursun inşallah...

neden başka kimse fikir vermiyor kimse yokmu başka benim gibi bursada tedavi görecek olan veya gören :(

Merhaba.Ben Bursa'da oturuyorum.3 defa aşılama yaptırdım. 2.sinden sonra doktorum artık denemeye gerek yok direk tüp bebek tedavisine geçelim demişti.Biz bir defa daha şansımızı denemek istedik.Cenk Aşgalli'nin ismini sürekli duyuyordum.Hatta bahsedilen ART Merkezinin kurucularındandı.Daha sonra jimer hastenesinde bulduk doktorumuzu, oraya başlamış.Çok güler yüzlü, insanın konuşurken çekinmeyeceği, istediğiniz her soruya cevap veren bir doktor.
3.Aşılamamızı Cenk hoca yaptı ve şuan 2 ay 11 günlük bir oğlum var.Ve doktorumdan çok memnunum.
Dediğim gibi şu an jimer hstanesinde.Her ne kadar sigorta anlaşmamız var deselerde yine de özel hastane olduğundan biraz masraflı oluyor.Haziran ayında sadece aşılama işlemi için 600TL vermiştim.Dr. ve test ücretleri ayrı tabiki...Ama insanın gözü bir yerde parayı görmüyor.Ne de olsa ucunda herşeyden çok istediğimiz bebeğimiz vardı.
Umarım sende en kısa zamanda istediğine ulaşır, yavrunu kucağına alırsın.

mrb cnm.bende bursada benimde doktorum özer kutlu.benim sorunum pcoluyum.eşime hiç bi sorun yoktu.ankaradaki doktorum çok çabuk hamile kalırsın senin hastalığında hamilelik oranı çok yüksek.ama biraz daha da kolaylaştırılalım aşılama yapalım dedi.iyikide yapmış.benim 1.aşılamam ankarada yapıldı ordaki doktorumdan da çok memnundum çok tecrübeli bi doktor. prof.dr. recai pabuççcu ikizlerime hamile kaldım.2 aylık karnımda öldüler ve bursada daha önce gittiğim bi doktora ismini vermicem kontrol için gittiğimde 15 gün boyunca ne öldüklerini bilebildi nede yaşadıklarını.bi gün var bi gün yok kürtaj yapalım dedi. her gün kan vermekten para vermekten ve yaşıyorlar diye ümitlenmekten mahvetti bizi.neyse ben ankaradaki doktorumu aradım hemen gelin sakın kürtaj yaptırmayın dedi.biz bayrama 3 gün kala gittik ve bakar bakmaz öldüklerini anladı.iyiki sana zarar vermemiş dedi.15 gün geçti çünkü.hemen kürtaj yaptı :2:o kadar zorki.acısı değil ama hiç canım acımadı öldüklerini bilmek ve kürtaj olurken acaba yaşıyorlarmıydı(tabiki yaşamıyolardı ama)demek çok çokkk üzdü...:2:zaten kürtaj yaptıranlara bişey diyemiyorum resmen katillik..neyse çok uzattım galiba.ben bize bayram hediyesi oldu bebeklerim diye sevinirken bayram zehir oldu.ama olsun ben isyan eden birisi olmadım hiç.bundada bi hayır vardır dedim.2 ay sonra falan yeni tedaviye başladım Dr.Özer Kutlu'ya.2.aşılamam tutmadı.2 ay sonra falanda 3.aşılamam yapıldı(3.aşılamamda iğnelerim yetmedi çok pahalı biliyosunuz Özer bey kendinden verdi böyle hamile kalıpta elinde kalanlar getiriyomuş onlardan verdi.) ve yatmak falan gerekiyoya ben hiç yatmadım ve çok üzüntülü bi dönmedi eşimede dedim bu seferde olmaz dedim.test falan yaptırmadım ağır kaldırdım hiç umursamadım.olmıcakya kafamda.sonra doktorumla görüştüm benim test yaptırıp yaptırmadığımı sordu.yaptırmadımdedim.hemen hastaneye git test yaptır dedi.aman dedim eşimde ısrar edince yine yoktur diye diye yaptırdım bi baktım hamileyim ve çok sağlıklı.Allah razı olsun özer beyden.hamileliğimde de hiç bi sorun yaçamadım.normalden bile normal maaşallah.bide 3950 kg normal doğum yaptım.:emir_bebek:bi oğlum var şimdi 3 yaşında yaramaz.:1::nazar:neyse çok uzattım umudunuzu yitirmeyin bizimde sınavımız buymuş deyip sınavınızı başarıyla geçmek için uğraşın.ben hep öyle dua ettim rabbim hakkımda hayırlıysa bana evlat nasip et Allah bizim için en hayırlısını biliyor.Allah hakkınızda hayırlıysa versin çok fazla aratmadan inşallah....ayyyy çok uzun olmuş arkadaşlar kusura bakmayın :16:

kızlar cenap verdiğiniz için ve deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.ben henüz aşılama olmadım eşime 1 ay önce ilaç tedavisine başlandı proxed plas klomen ve trentilin ilaçların ismi birde varikosel var dedi dr ama amaliyat ister ol istersen olam garantisi yok olursan kesin çocuk olur diyemem deyince dr bizde karar vberemedik ve olmadık.ilaç tedavisine devam 3 ay kullanın dedi dr.ama aklımızda aşılama kaldı.tam gidelim dr yaptıralım dedik aile yakınlarımız ziyarete geldi onlarında haberi olmadığı için gidemedik.
aklıma şu takıldı aşıla yapmadan direk tüp bebek yaptıramayızmı acaba.
herşeyin hayırlısı allahım hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu versin

kızlar cenap verdiğiniz için ve deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.ben henüz aşılama olmadım eşime 1 ay önce ilaç tedavisine başlandı proxed plas klomen ve trentilin ilaçların ismi birde varikosel var dedi dr ama amaliyat ister ol istersen olam garantisi yok olursan kesin çocuk olur diyemem deyince dr bizde karar vberemedik ve olmadık.ilaç tedavisine devam 3 ay kullanın dedi dr.ama aklımızda aşılama kaldı.tam gidelim dr yaptıralım dedik aile yakınlarımız ziyarete geldi onlarında haberi olmadığı için gidemedik.
aklıma şu takıldı aşıla yapmadan direk tüp bebek yaptıramayızmı acaba.
herşeyin hayırlısı allahım hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu versin

güzelim 100 msj olmadığı için özelden msj atamıyorum..teşekkür ederim inş sende hayırlısıyla hamile olursun.şehir değiştirdiğimizden dolayı osman hocayla devam edemedim ama osman hoca kendi arkadaşını önermişti diyarbakırda onunla devam ediyorum.2.aşılamada eşimin değerleri çok güzel çıktı çok şükür onunla aşılama yapıldı ve tuttu.bu arada eşim birkaç ay keçi boynuzu kürü kullandı.aşılama çok basit bir işlem.sen yumurta geliştirici iğne yada hap kullandıktan sonra yumurtaların durumuna göre aşılama tarihi veriliyor.aşılama tarihinde eşinden alınan sperm yıkama işleminden sonra enjektörle rahme veriliyor.biraz dinlendikten sonra işlem bitiyor ve bekleme süreci başlıyor. osman hoca hap vermişti o da tutmuştu fakat düşük olmuştu.fiyatı 10 yada 20 liraydı.aşılama içinda 1000 tl vermiştik.bu doktorum iğne verdi iğneler biraz pahalı rapor çıkarttığımız için 450 tl verdik.aşılama içinde 600 tl verdik o kadar.ortalama fiyatları aynı.osman hocanın kurumlarla anlaşması olmadığından iğne verirse biraz daha pahalı olur.rapor çıkartamadığın için.hakkımızda hayırlısı olsun.umarım sorularına cevap bulmuşundur.grşrz

güzelim 100 msj olmadığı için özelden msj atamıyorum..teşekkür ederim inş sende hayırlısıyla hamile olursun.şehir değiştirdiğimizden dolayı osman hocayla devam edemedim ama osman hoca kendi arkadaşını önermişti diyarbakırda onunla devam ediyorum.2.aşılamada eşimin değerleri çok güzel çıktı çok şükür onunla aşılama yapıldı ve tuttu.bu arada eşim birkaç ay keçi boynuzu kürü kullandı.aşılama çok basit bir işlem.sen yumurta geliştirici iğne yada hap kullandıktan sonra yumurtaların durumuna göre aşılama tarihi veriliyor.aşılama tarihinde eşinden alınan sperm yıkama işleminden sonra enjektörle rahme veriliyor.biraz dinlendikten sonra işlem bitiyor ve bekleme süreci başlıyor. osman hoca hap vermişti o da tutmuştu fakat düşük olmuştu.fiyatı 10 yada 20 liraydı.aşılama içinda 1000 tl vermiştik.bu doktorum iğne verdi iğneler biraz pahalı rapor çıkarttığımız için 450 tl verdik.aşılama içinde 600 tl verdik o kadar.ortalama fiyatları aynı.osman hocanın kurumlarla anlaşması olmadığından iğne verirse biraz daha pahalı olur.rapor çıkartamadığın için.hakkımızda hayırlısı olsun.umarım sorularına cevap bulmuşundur.grşrz
tatlım teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla rabbim banada nasip eder.aslında bu zaman kadar hiç hamile kalmamam acaba bende de bir problem varmı sorusunu aklımma getiriyor.eşim keçiboynuzu pekmezi yemeye çalışıyor ilaçlarının yanında da.bizim değer 10milyon/ml harekette sorunlu varikoselde olunca içinden çıkılmaz bir durum oldu.haziranın 15 gibi bursaya gitmeyi düşünüyoruz ama hangi dr gitmeliyiz karar veremedim iğnelere raporda çıkmıyormuş osman hocada bize pahalıya patlar.daha ekonomik ama işininde bi okadar uzmanı olursa bizim için daha iiyi olcak galiba.allahım sen bize hayırlısını ver aratma bizleri ya rabbim kollarımız boş kalmasın :((

Back
X