Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursada bakıcı arayan varmı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
208
0
116
Bursa
Merhaba ben 38 yaşındayım bursa da merkezde oturuyorum bilmiyorum kendimi ifade edemediyimi düşünüyorum aylardır bir bakıcılık yapacak bir çocuk bulamadım bilmiyorum samiyetimi içtenliyimi anlaşılmadığını düşünüyorum ben 4 çocuk annesiyim çocuklarım hepsi okuyorlar onların daha iyi şartlarda eğitim almaları için çalışmak istiyorum diye bilirsiniz başka işmi yok ama annesi çalışmaya giden bir çocuğu mutlu etmeye çalışmak onu annesin yokluğunu hissetirmemek için çabalamak benim için ifade edemiyecek kadar güzel ve özel birşey diye düşünüyorum taktir size kalmış çocukla benim için çok özel ve deyerli narin savunmasızlar korunmaya ,ilgiye sevgiye şefkate ihtiyaçları var inşallah bir iş bulurum hoşçakalın

Merhaba günlerdir mesaj gelir diye ümitle bekliyordum ama yine olmadı:43:

Ben bursa merkezde oturuyorum 30 yaşındayım lise mezunuyum iki kızım var 5 ve 3.5 yaşındalar nasip olursa 1-6 yaş arası çocuk bakmak istiyorum(kendi evimde) ilgilenenler özel mesaj gönderebilir.Tuvalet hijyeni en dikkat ettiğim husustur beslenmesine de o şekilde dikkat ederim GERÇEKTEN İÇİNİZ RAHAT EDİCEK...

Siz beni yanlış anlamışsınız ben bakıcı aramıyorum aksine bakıcılık işi arıyorum ama bence işe deyilde bakıcıya ihtiyacınız var gibi çocuklarınız küçük bakıma ihtiyaçları var çalışmayı biraz erteleyin derim onları şuan onların eğitilme zamanı bence zamanınız onlara iyi bir gelecek vermek en önenemli eğitim bu yaşlarda verilir bunlar parayla alınmacak kadar önemli deyerler

aslında ben daha hamileliğimin başındayım 8 ay var önümde o zaman düşünmek mecburiyetinde kalacağım bi konu çünkü çalışmak zorundayım,,ama bakıcı ücretleri çok yüksek karşılayamazsam kendim işi bırakmak zorunda kalıcam

Nilüferde oturuyorum ama osmangazi sgk il müdürlüğünde çalışıyorum,yani her gün merkeze geliyorum,,

Malesef istikamet farklı ben namazgahın üstarafında oturuyorum yinede teşekürler

peki eğer beşevler tarafı uygunsa bana numaranızı mesajla yollayın görüşelim

Namazgah ve çevresinde çimen sitesinse
yakınlarında bakıcı arıyan varmı makul bir ücrette çalışa bilirim ilgilenenler özelden mesaj atabilir

Arkadaşlar bakıcıya ihtiyacı olan yokmu bir an önce çalışmaya başlamam lazım

aslında ben daha hamileliğimin başındayım 8 ay var önümde o zaman düşünmek mecburiyetinde kalacağım bi konu çünkü çalışmak zorundayım,,ama bakıcı ücretleri çok yüksek karşılayamazsam kendim işi bırakmak zorunda kalıcam

Ben Nilüfer Demirci de oturuyorum. Siz nerede oyutuyorsunuz.

arkadaşlar daha bursa da bakıcı arıyan yokmu veya iyi bir bakıcılık şirketi varsa yaza bilirmisiniz başvuru yapmak istiyorum

arkadaşlar daha bursa da bakıcı arıyan yokmu veya iyi bir bakıcılık şirketi varsa yaza bilirmisiniz başvuru yapmak istiyorum
Merhaba eve yardımcı çocuklara yardımcı arıyorum ilgilenirsenizözelden numara yollayın

Back
X