Bursa'da ben aldırma

geliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
14
0
86
39
İstanbul
Biri et beni olmak üzere 2 tane benim var. Önceden küçüktüler ve rahatsızlık vermiyolardı. Malum yaz geldi deniz güneş derken belirgin şekilde büyüdüler ve biri et beni haline geldi. Bursada tavsiye edebilceğiniz güvenilir bi doktor var mı?

ben burnumda beni rahatsız eden ve et beni aolmayan bir beni aldırdım ama çukur iz kaldı hemde okadar para verdim vede bursada ünlü bir yer estetik internetional da bence ii bir plastik cerraha git derim.

önce lazer denediler nerdeyse 6 seans gittim sadce biraz renginde açılma oldu okadar.en son ameliyatla aldılar onada tekrar para verdim tabii ama malesef çukurluk var ve çok sinirimi bozuyo neredeyse bi yıl oldu contraktubex kullandım ama yok çukur yani pöf tekrar gidicem bakalım nası bi çözüm sunucaklar

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR

Benlerinizi aldirdinizmi acaba ? Suan bende bursada iyi bir plastik cerrah ariyorum

Benlerinizi aldirdinizmi acaba ? Suan bende bursada iyi bir plastik cerrah ariyorum
Iki hafta önce bursa cekirge devlet hastanesinde 3 tane ben aldirdim yüzümden.cerrahi yöntemle ameliyathanede alindi benlerim.işlemi plastik cerrah eren simsek yapti.her ben aldigi yere 2 şer estetik dikis atti.simdi hafif bir kizariklik var sadece.ben cok memnun kaldim

Merhaba bende benimi aldirmak istiyorum yuxumde oldugu icin cok korkuyorum iz kalicak diye.Doktorlar illaki cerraahi operasyonla aldir diyolar.Rica etsem safece o dikis olan yerin fotosunu atabilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…