Bursa'da burun estetiği olanlar

Birde rahat uyku uyunabiliyor mu?

Tabi ki de doğal burunlar tercih ediliyor canım kim doğal durmayan burun ister ki..İyileşme süreci senin bünyene göre değişir ama öyle ahım şahım bir acı olmuyor..1 haftada tamponları çıkarır nefesin açılır ama öncesindede öyle nefessiz kalma boğulma gibi bir durumda olmaz yani..Valla şahsen ben estetik olsam burnumun son şeklinin mutluluğyla umrumda olmaz bunlar :)

Merhaba;

Ben de burun estetiği düşünüyorum ama bir türlü doktor konusunda kararımı veremiyorum. Ren-Tıp da KBB uzmanı Uğur Demirci ile görüştüm en son, ameliyat KBB uzmanı tarafından yapılacağı için SGK bir bölümünü karşılıyormuş 2.000 tl fiyat verdi. Acaba Uğur Bey'e ameliyat olan var mı?

Sgk burun estetğini karşılamıyo diye biliyorum kbb de olsa

Tabi ki de doğal burunlar tercih ediliyor canım kim doğal durmayan burun ister ki..İyileşme süreci senin bünyene göre değişir ama öyle ahım şahım bir acı olmuyor..1 haftada tamponları çıkarır nefesin açılır ama öncesindede öyle nefessiz kalma boğulma gibi bir durumda olmaz yani..Valla şahsen ben estetik olsam burnumun son şeklinin mutluluğyla umrumda olmaz bunlar :)

canım güzel bi başlık açmışsınız.ameliyat olmuş olan arkadaşlar sonuçlarını paylşabilir mi..inşallah herkesinki istediği gibi olmuştur:21:

Alper bayraktar özel cerrah . 2 Eylül'e randevu aldım. Bakalım nasıl olacak. Doktor bey güven veriyor ve ameliyat olanları gördüm herkes çok memnun. :49:

hayırlı olsun yenı burnun canım bende alper bayraktarı dusunuyorum ucret konusunda bılgılendırırmısız kızlar???
:53:

henüz tam oturmadı ancak, hızla iyileşiyor. şimdilik önü şiş ve büyük gibi ancak zamanla indikçe güzelleşiyor. Birde burnumun üstünde bandajlar çıkınca yara gibi bi iz vardı ve hala var: Alper bey üzülme geçecek diyor. Oradan çıkmış sivilceden olmuş diyor. Ancak herkes ameliyatı oradan kesilip olduğunu zannediyor. Çünkü yarık gibi duruyor. Umarım geçecektir. Ama iyiki yaptırmışım diyorum. Ağrı sızı hiç birşeyim olmadı çok şükür. bencede olmayı düşünüyosa insan asla beklememeli....

papatya bende alper beye olmayı dusunuyorum fotonu yollayabılırmısın???

Arkadaşlar bende Alper bayraktara rinoplasti oldum..fakat benim ameliyatım başarısız...bu ay 6. ayım doluyor ve kendisi durumu düzeltebileceğini söyledi,fakat daha kötü olurmu,beceremezse ve daha kötü olursa diye korkuyorum...yani sitede de bir allahın kulu yok,kendisine 2. ye ameliyat olan.....
açıkçası 2. ameliyat için para almayacak,ve bu yüzden de önemsemezse diye de korkuyorum...başka bir doktoramı gitsem bilemedimmm......başka doktor demek herşeye sıfırdan başlamak demek...yokmu bana akıl verebilecek,alper beyle deneyimleri olan???

Alper bayraktara ameliyat olan varmi arkadaslar on gun sonra benim de ameliyatim olucak ,merakla yorumlarinizi bekliyorum ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alper bayraktara ameliyat olan varmi arkadaslar on gun sonra benim de ameliyatim olucak ,merakla yorumlarinizi bekliyorum ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ameliyatın nasıl geçti, bu zamana kadar burnun oturmuştur, bende düşünüyorum bilgi verir misin, bir de kaça yaptırmıştın

Ve Pazartesi günü ameliyat oldum çok şükür çok iyi geçti, olmak isteyipte korkanlar için korkacak bişey yok emin olun buna:) ve bugun iki gün olacak gözlerim moralde ve şişti ama aşırı değil onun dışında tampon takılı olmasına rağmen nefes problemim yok :) maşallah bana :)
halen memnunmusunuz

Hiç pişmanlık tribine girmedim ve merakla burnumun son şeklini merak ediyorum. Alper beyin güzel yapacağına şüphem yok umarım öyledir :) konuyla ilgili merak ettiğiniz sorular var sorun arkadaşlar seve seve yardımcı olurum. Buradan tanıştığım lady de bana çok yardımcı oldu Sağolsun ...
halen memnunmusunuz

Back
X