Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. Esteticare da ameliyat olan var mı acaba. Selçuk Ateşe
Murat Tezcana Ameliyat olan varmı bu forumda acaba
Murat Tezcanı bende düşünüyorum, ameliyatını oldun mu canım, tavsiye eder misin?Bursada ameliyat olanlar yorum yapabilirmisiniz arkadaşlar. Bugün Murat Tezcan la görüştüm içime sindi ilk görüştüğüm doktor kendisi. Çok ilgilendi.
Başka bi doktoru görmem gerekli mi sizce Alper Bayraktar, Ömer Buhşem, Alper Aksoy bu doktorlarda var aklımda ama gidip aklımı karıltırmasam mı diyorum. Bu arada Murat Tezcan 5400 fiyat verdi
2 şubatta oldum. Hala çok sert burnum karar veremedim iyi mi kötü mü eğer gördüğüm sorunlar geçecekse sonuç güzel olabilir ama şuan çok çok iyi yorum yapamıyorum. Birde ameliyat öncesi çok ilgiliyken biraz ilgisiz tavırlar sergiledi tam olarak yaşayacağım sorunları bilmeden atlattım ameliyat sonrasını. Ve bantlarımı kendim açtım benim için en büyük sorun da buydu. Her geçen gün değişiyor burnum oyüzden beklemedeyim 1 ay kontrolüme hala gitmedim çünkü gidersem gerilicem gibi hissediyorum şuan içime tamamen sinmeyen bir durum varMurat Tezcanı bende düşünüyorum, ameliyatını oldun mu canım, tavsiye eder misin?
Haftaya murata yaptırıyorum bende, inşllh sorun çıkmaz, burnun düzelmiştir inşllh. Kontrollerini ihmal etme ilgisiz değildi bu arada çok ilgilendi, hoşuna gitmeyen birleyi de söyle ona. Tamponunu muayehanesinde mi çıkardı bu arada, birde ödemeyi nasıl yapmıştın sen2 şubatta oldum. Hala çok sert burnum karar veremedim iyi mi kötü mü eğer gördüğüm sorunlar geçecekse sonuç güzel olabilir ama şuan çok çok iyi yorum yapamıyorum. Birde ameliyat öncesi çok ilgiliyken biraz ilgisiz tavırlar sergiledi tam olarak yaşayacağım sorunları bilmeden atlattım ameliyat sonrasını. Ve bantlarımı kendim açtım benim için en büyük sorun da buydu. Her geçen gün değişiyor burnum oyüzden beklemedeyim 1 ay kontrolüme hala gitmedim çünkü gidersem gerilicem gibi hissediyorum şuan içime tamamen sinmeyen bir durum var
Merhaba, burnunuzdan memnun musunuz? bende aynı doktora ameliyat olacağım, çok az vaktim kaldı..2 şubatta oldum. Hala çok sert burnum karar veremedim iyi mi kötü mü eğer gördüğüm sorunlar geçecekse sonuç güzel olabilir ama şuan çok çok iyi yorum yapamıyorum. Birde ameliyat öncesi çok ilgiliyken biraz ilgisiz tavırlar sergiledi tam olarak yaşayacağım sorunları bilmeden atlattım ameliyat sonrasını. Ve bantlarımı kendim açtım benim için en büyük sorun da buydu. Her geçen gün değişiyor burnum oyüzden beklemedeyim 1 ay kontrolüme hala gitmedim çünkü gidersem gerilicem gibi hissediyorum şuan içime tamamen sinmeyen bir durum var
Herkese Murat Beyi soruyorum, nasıl burnunuz son halinden memnun musunuz?arkadaslar bende ona oldum burun ve dudak dolgusu harıka gectı hıc zerre kadar canım yanmadı ama 4 gunonce oldum ıns goruntude guzeldır ben cok sevdım doktorumu cok sempatık bırı
Size de sorayım, bende Murat Bey'e ameliyat olacağım, siz memnun musunuz?Haftaya murata yaptırıyorum bende, inşllh sorun çıkmaz, burnun düzelmiştir inşllh. Kontrollerini ihmal etme ilgisiz değildi bu arada çok ilgilendi, hoşuna gitmeyen birleyi de söyle ona. Tamponunu muayehanesinde mi çıkardı bu arada, birde ödemeyi nasıl yapmıştın sen