Bursa'da Burun Estetiği

GurinGure

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
15
1
28
Bursa'da burun estetiği olmak isteyenler, burun estetiği ile ilgili fikir sahibi olmak isteyenler bana soru sorabilirsiniz :)

Şevket Yılmaz hastanesinde Dr.Vedat Menderes var. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben ameliyat oldum. Gittiğimde Mersinden ve Almanyadan hastaları vardı. Kesinlikle gidebileceğiniz çok ilgili ve güven veren bir doktor. Fiyata değinirsek ben 4 burun ameliyatını bir arada oldum. 7500TL normalde. Fakat 3000 TLde anlaştık. Estetik işin içine girince sigorta karşılamıyor.

Ameliyat sonrası bakım çok öneml ben gözlerime 4 gün boyunca buz koydum. Tabi ilk iki gün düzenli sonraki iki gün daha az olmak kaydıyla. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekli. Mesela maydonoz püresi ananas, kivi püresi. Bunlar ödem atılmasına yardımcı oluyor kan pıhtılaşmasını sağlıyor. Yüksek yastıkta yatmanız gerekli. Ve auriderm adında k vitamini içeren bir krem var o bütün morluklara kırmızılıklara iyi geliyor. Benim 5. Günüm ve morluklarım yok denecek kadar az. ( Ayrıca sarışınım ve vücudum ufacık çarpmaya bile aşırı tepki verir) Yani sizin ameliyatınız tepkileriniz daha az olabilir. Şuan yemeğimi yiyebiliyorum. Ameliyatta benim ağzım yara oldu ondan daha yumuşak sıvı besinler tüketiyorum. 30.unda olduğum ameliyatın 7sinde dikişleri ve alçısı alınıcak. 13ünde bandajdan da kurtulucam. Ama 1 haftada bandajlı olarak da işinizin başınıza dönebilirsiniz. Enfeksiyon kapmamaya ve istirahat etmeye dikkat edin. Ayrıca tamponlarım iki gün önce alındı. Korkudan ağlayarak gittim. Doktor sedyeye yatırıp burnunda temizlik yapıcam dedi. Batigon sürmesiyle gözümü kapamam bir oldu. Yanımdan uzaklaştı. Almayın istemiyorum dedim. Tamponları gösterdi. 0 acısız bir işlem. Almış farketmemişim bile

Merhaba ekimde olcam bende cok istyorum ama korkuyorumda sizinle bilgi alisverisinde bulunmak isterim oncelikle resmlernizi atablrmisiniz merak ediyorum bnmde dort ameliyat bir arada olcak estetikte icinde oncesi sonrasi sikintilar neler hastanede yattinizmi neler vardi yaninizda vs vs cok sordum ama ihtiycm var bilgiye cevaplarsaniz cok sevinirim :)

Merhaba ekimde olcam bende cok istyorum ama korkuyorumda sizinle bilgi alisverisinde bulunmak isterim oncelikle resmlernizi atablrmisiniz merak ediyorum bnmde dort ameliyat bir arada olcak estetikte icinde oncesi sonrasi sikintilar neler hastanede yattinizmi neler vardi yaninizda vs vs cok sordum ama ihtiycm var bilgiye cevaplarsaniz cok sevinirim :)

Canım bir gün öncesinde yattım. Ameliyat odasına alınınca damar yolu açıp morfin verdiler. Ameliyattan çıkınca burnundan nefes alma diye çok uyarmışlardı. Benim midem problemli olduğu için morfini biraz zor attım. Ama aşırı da zor değil çok nazlı ve kaprisli biriyim. İlk gün biraz bulantılı geçebilir. Ağrı kesici filan veriyorlar merak etme. Pipetle filan değil tatlı kaşığıyla biri yardımıyla yiyebilirsin ancak. Biraz toparlandığında ananas kivi püresi yemeni tavsiye ederim. Marul maydonoz ince kıyılmış halde yemeni tavsiye ederim. Ameliyattan 2 gün sonra tamponlar alınıyor ve rahatlamaya başlıyorsun. Yataktan kalkma ve yüksek yastıkta yat. 4 5 yastık koy hatta. İlk üç dört gün buz koymayı unutma yüzüne. Benim morluklarım ve şişliklerim hemen geçti. Dikişlere gelince acılı bir işlem değil gidip alıyorlar o gün alçı da çıkıyor. Bana ilk gördüğümde burnum çok garip gelmişti. Şu an 24. Günüm gayet güzel. Ayrıca tampondan filan da korkma benim doktorum hadi kalk çıktı dedi aa dedik hissetmedim bile canım.

cevabin icin cok tesekkur ederim peki ameliyat oncesi tasarim yapip gosterdmi size bende boyle birsey olmasdi birde ozelden resim atabilirsnz cok mutlu olurum :)

İki gece yattım. Özelden fotoğraf göndermeyi bilmiyorum maalesef. Ben sadece bahsettim tasarım programı filan yoktu. Çok da doğal oldu

hicbir sikinti yasamadin yani gyet dogal guzel oldu ne kadar surdu ameliyat hstaneye giderken yanjniza neler aldiniz

Bu eski hali.

Eklentiler

• 2015-08-26 10.37.20.jpg
    2015-08-26 10.37.20.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 327
Çok güzel olmuş. Çok yakışmıs sana. Büyük geçmiş olsun. Böyle zor bir sürevi böyle güzel atlatmak büyük şans..

Beslenmene dikkat et ve bol bol istrahat et canım. Buz maskesini ilk hafta yuzune zarar vermeden yap. Krem kullan morluk için. Çabucak iyileşirsin :)

Merhaba Dr.Ercan Aydın konusunda uzman ve yüksek hasta memnuniyeti ile Bursa'da burun estetiğinde doğru adres.
Dr.Ercan Aydın. Bilgi ve randevu: 0530 128 39 00

X