bursa'da çocuk doktoru?

masalduru

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
64
0
16
Bursa
arkadaşlar bu ayın sonunda kısmetse bebeğim olacak ve bursa'da yaşıyorum.. bebeğim için doktor arama girişiminde bulunmaya başladım ama tamamen yabancısıyım buranın..

önereceğiniz bir hastane ve doktor var mı? şimdiden teşekkür ederim

Zübeyde Hanım Doğumevi'ni önerebilirim.
Benim kendi ablam oraya gidiyor 4.5 aylık hamile,gayet memnun doktorunun adını şuan hatırlayamıyorum ama bayan doktor.
Doruk Hastanesi'nede iyi diyorlar..

yanlış anlattım sanırım benim kadın doğum dr um var. bebeğim olunca tüm kontrolleri ve muayeneleri için dr arıyorum.. ama cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

jimerde arif canan var.çok ilgili deneyimli.bebeklere sevgi ile yaklaşır.ben memnunum.kzım 4 aylık.şu ana kadar sorun yaşamadık.

jimerde arif canan var.çok ilgili deneyimli.bebeklere sevgi ile yaklaşır.ben memnunum.kzım 4 aylık.şu ana kadar sorun yaşamadık.

çok tteşekkür ederim bende şu anda doğum için jimerde cenk beye gidiyorum demekki jimere devam :) bir şey daha sorsam size doğumu nerede yaptınız?

çok tteşekkür ederim bende şu anda doğum için jimerde cenk beye gidiyorum demekki jimere devam :) bir şey daha sorsam size doğumu nerede yaptınız?

ben en baştan beri jimere gittim. doğumumu da jimerde yaptım.recep beyde.çokta memnun kaldım.normal için bekledik olmadı.40+5 de sezeryana karar verdik.çok şükür sağlıklada bebeğimi kucağıma aldım.darısı sana inş.hastane ile ilgili birşey sormak istersen cvp veririm.

rentıp ta şuan mehmet feryal kitapçıoğlu kesinlikle tavsiye ediyorum konurdaykende ona gidiyortk o nereye biz oraya gerçekten çok başarılı bir doktor....

rentıp ta şuan mehmet feryal kitapçıoğlu kesinlikle tavsiye ediyorum konurdaykende ona gidiyortk o nereye biz oraya gerçekten çok başarılı bir doktor....

çokk teşekkür ederim araşırıp deneyeceğim dr arasında artık m.feryal kitapçıoğlu da

Back
X