• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de tüp bebek doktoru arıyorum.Yardımcı olur musunuz?

Eşimde
Esimde morfoloji sorunu vardı bende de az da olsa amh dusukdu tabi morfoloji sperm sayısı ileri hız felan hepsi birden düzelme oldu ama asıl sorunumuz morfolojiydi
Ya çok teşekkür ederim bizde de bende amh düşük eşimde de sayı ve ileri hız vs düşük şuan tüp bebek sürecindeyiz ama yine de aklımda bulunsun 🙏🏻

Merhabalar. 7 yıl olacak sebepsiz infertelite teşhisi kondu. Bir defa aşılama denedim olmadı. İzmirde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En iyi doktor tavsiyeleriniz, hastanede var mı? Teşekkürler
Tek önerebileceğim doktor İsmail Küçük. Nerde ilaçlar uygun, nerde tahliller ne kadar en uygunu neresi vs tüm soruları cevaplar. Ve genelde tek adımda tutar tüp bebekleri. 0.3 amh ile 1.transferle hamile kaldım şuan 2 aylık uyuyor yatağında🥰🙏 para israfı olmadan, halden ve psikolojiden anlayan bana göre izmir de ki gelmiş geçmiş enn iyi doktor. Hem çok sıcakkanlı ve konuşkan hem de işini kusursuz yapıyor. Daha önce arkadaşımı yönlendirdim. Eğer olmayacak bişeyse seni yormuyor yapamıyoruz diyor öyle de dürüst. Yeri alsancak da. Umarım süreciniz başarılı geçer. Benim çok zordu hiç bir doktor olur gözüyle bakmadı tüp bebeğe bike %50 ihtimal dediler hem benim yumurta rezervi çok azdı hem eşimin sperm kalitesi yok gibiydi resmen. O yüzden biz başardıysak herkes başarır diyorum 8 yıl denemiş biri olarak🙏

Merhabalar. 7 yıl olacak sebepsiz infertelite teşhisi kondu. Bir defa aşılama denedim olmadı. İzmirde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En iyi doktor tavsiyeleriniz, hastanede var mı? Teşekkürler
İzmir özel sağlık hastanesi emre başer ben onun hastasıyım tüp bebek icin en iyi hoca o

Ben de Emre Başer'in hastasıyım, şu anda da hamileyim çok şükür, kendisini ve ekibini gözüm kapalı tavsiye ederim🙏

Ben irenbe de alper bilere gittim, 2 defa denedik ilkinde de tuttu ancak boş gebelik oldu, ikincisi denemede tuttu çok şükür.

Ben irenbe de alper bilere gittim, 2 defa denedik ilkinde de tuttu ancak boş gebelik oldu, ikincisi denemede tuttu çok şükür
Merhaba bende Alper beyin hastasıyım özel değilse sizin sorununuz neydi acaba özelden de mesaj yazabilirsiniz isterseniz 🙏🏻
Bizim hernagi bir sorunumuz yoktu sebepsizdi :/ birhayal92 birhayal92

Merhaba ben 5 ayrı defa isim yapmış bu dr la denedim fakat olumsuz sonuçlandı. Olumsuz sonuç almam çok sorun değil ama verdikleri güvensizlik insanı çok daha çaresiz bırakıyor
Size tavsiyem Dr Ferruh acet ile bir görüşme yapmanız kendisi tavmergene geçti zaten görüşünce anlayacaksınız neden tavsiye ettiğimi ben onun sayesinde evlat sahibi oldum
Bol şanslar 🙏

Back
X