bursa'da çocukla rahat edilecek mekanlar?

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Pro Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
35
Kizim 15 aylik ve bi tane de yolda bebisimiz var :) avmler yemek yedigimiz yerler gezmeye gittigimiz heryer kavusa dönüşüyor :KK43:(

Bursada bebeklerin rahatca oynuyabilcegi anne babanin rahatla yemek yiyecegi yer yok mu?

Ucurum olmayan yol olmayan doyle rahatca kosup oynuyacagi parklar yok mu?

Kaydiraklar buyuk parklar bile tehlike dolu hic mi rahat edecegimiz onunda eglenecegi bizimde bi oh diyecegimiz yer yok mu?

Hafta sonumuz var bitek nefes almak icin ikimizinde hali kalmiyo dinlenicemize yoruluyoruz

Cocukla gifip memnun kaldiginiz yerleri paylasirsanuz sevinirim

Not: kpnuyu nereye acacagimi bulumadim yanlis yerse ozur:/

Yok oğlum 5 yaşında henüz bulamadım

Botanik Park'ta beceren vs onların bahçesi var ama sizinki çok küçük

Bir de 15 aylık bebeği bence bakıcı ablalı yerlere bile bırakmayın böyle bir yerde oğlumun saçını çekti bir kız ki kız küçük oğlum büyüktü

Bir daha o lokantaya girmedi

Bir de 15 aylık bebeği bence bakıcı ablalı yerlere bile bırakmayın böyle bir yerde oğlumun saçını çekti bir kız ki kız küçük oğlum büyüktü

Bir daha o lokantaya girmedi

Yok zaten asla birakmam oyle yerlere avmlerde felan oluyo ama hic uygun degil anca okula baslayinca oyle yerlere girebilir benim istedigim ozel hastanelerdeki gb kucuk kaydirak cim hali gb kucuklere uygun yerler olsa yemek yeme yerlerinde. Oturup gozunle kontrol edilebilecegimiz bir yer. Heryerin korunakli oldugu oyun yerleri yada ona zarar gelmicek bahceler hahayal ediyorum :))

Her hafta sonu nereye gidelim derdi :)

Yok oğlum 5 yaşında henüz bulamadım

Botanik Park'ta beceren vs onların bahçesi var ama sizinki çok küçük
botanik park 5-10 yaşındaki çocuk için bile tehlikeli. bisiklet sürerken kaç defa küçük çocuk çıktı aniden önüme. herkes aynı değil elbette ama bazıları gerçekten çocukla ilgilenmesi gereken yerde ortalığa salıyor. kalabalık yerlerde çocuğu salmamak lazım bence.

botanik park 5-10 yaşındaki çocuk için bile tehlikeli. bisiklet sürerken kaç defa küçük çocuk çıktı aniden önüme. herkes aynı değil elbette ama bazıları gerçekten çocukla ilgilenmesi gereken yerde ortalığa salıyor. kalabalık yerlerde çocuğu salmamak lazım bence.

Parkın içi değil parktaki restoranların iç bahçesi vs ama konu sahibininki çok küçük

Yok zaten asla birakmam oyle yerlere avmlerde felan oluyo ama hic uygun degil anca okula baslayinca oyle yerlere girebilir benim istedigim ozel hastanelerdeki gb kucuk kaydirak cim hali gb kucuklere uygun yerler olsa yemek yeme yerlerinde. Oturup gozunle kontrol edilebilecegimiz bir yer. Heryerin korunakli oldugu oyun yerleri yada ona zarar gelmicek bahceler hahayal ediyorum :))

Her hafta sonu nereye gidelim derdi :)
Uzgunum ama 15 aylik bebegi minik bi parkta bile yalniz birakamama durumunuz var:KK51: digeride yoldaysa Allah sabir versin simdiden :KK16:

Fsm de bir dönem pastanelerde vardı öyle küçük oyun alanı

Eskiden gülbaşoğlu olan şimdi hacıhadan oğlu pastane vardı bir de bir kaç ötede bir ter orda var öyle küçük oyun alanı yola uzak ama yine de sıkıntılı

Zira kablo vs irdelemek gerekiyor biraz büyümesini beklemeniz lazım galiba

Bunalmışsınız ama çok küçük daha

Bursada genel olarak takilinabilecek mekan yok ki... Hele benim gbi merkezde degil ilcesinde iseniz. Cocugm yok ama konu ilgimi cekti takipteyim.

15 aylık bir çocuğu tek başına bırakamazsınız tabiki en az bir ebeveynin başında beklemesi gerek siteiçi parklarda bile. ancak merinos kültürün cafesinin dibinde çok çılgın aletler olmayan ağaçlılklı bir park var. Biriniz çay-kahve içerken diğeriniz çocuğu eğleyebilir.

Bir de şimdi ne haldedir bilmiyorum ama ben çocukken hep terminal yakınlarındaki özdileğe giderdik ben çok seviyorum diye. Oyun salonu, parkı, çimenleri filan vardı.

Düşündükçe aklıma geliyor. İhsaniye canaydının yakınında barış cafe vardı parkın içinde.

Son düzenleme:

Botonik evet hele hafta sonlari acayip buyukler cocuklardan beter bisiklet kullanirken kendilerinden geciyolar :))

Uzgunum ama 15 aylik bebegi minik bi parkta bile yalniz birakamama durumunuz var:KK51: digeride yoldaysa Allah sabir versin simdiden :KK16:

Amin cok saolun tamamen birakmaktan bahsetmiyorum zaten mesela yemek yerken agliyo mama sandalyesini istemiyo bi rahat yemek yiyemiyoruz insan degisiklik istiyohastanelerdeki gb zararsiz mimmoniinik oyun alanlari istiyorum mesela gozumun onunde asla birakmamzaten birinede emanet etmem kofyeci yusufun oyun alani var bakmadim bile gorunmuyo ici merdivenlerden cikiliyo filan hic uygun degil

Fsm de bir dönem pastanelerde vardı öyle küçük oyun alanı

Eskiden gülbaşoğlu olan şimdi hacıhadan oğlu pastane vardı bir de bir kaç ötede bir ter orda var öyle küçük oyun alanı yola uzak ama yine de sıkıntılı

Zira kablo vs irdelemek gerekiyor biraz büyümesini beklemeniz lazım galiba

Bunalmışsınız ama çok küçük daha

Ikincide gelince hepten hayal olucak bu gezmeler bu uaz bali tadini cikaralimne planlarimvardi oysaki;:)) oda eglensin isyistiyorumamacimiz nefes alip onu mutlu etmek yorulsun eglensin cunku gezmeyi cok seseviyo uygun bi yer bulamiyoruzkostur kostur ne yapicamizi sasiriyoruzona gozetimimizde ogur olabilecegi yer ariyorum yani; )

Bursada genel olarak takilinabilecek mekan yok ki... Hele benim gbi merkezde degil ilcesinde iseniz. Cocugm yok ama konu ilgimi cekti takipteyim.

Hangi ilcedesin canim? Cocuksuzsan bol onerim olabilir :)))

15 aylık bir çocuğu tek başına bırakamazsınız tabiki en az bir ebeveynin başında beklemesi gerek siteiçi parklarda bile. ancak merinos kültürün cafesinin dibinde çok çılgın aletler olmayan ağaçlılklı bir park var. Biriniz çay-kahve içerken diğeriniz çocuğu eğleyebilir.

Bir de şimdi ne haldedir bilmiyorum ama ben çocukken hep terminal yakınlarındaki özdileğe giderdik ben çok seviyorum diye. Oyun salonu, parkı, çimenleri filan vardı.

Düşündükçe aklıma geliyor. İhsaniye canaydının yakınında barış cafe vardı parkın içinde.

Dediginiz parklari soylucem esime bilemedim isimlerini. Ozdilegin bahcesi evet guzel merinosta oturuyoruz mozdilekte yemek yerkende oyun alani var camekanli gozunun onunde orayada cok araplar suriyeliler geliyo oyun alanida cok pis geliyo gozume salmadim hic oraya etrafi cit olan bi yer olsa daha makbul bizi gorup guvende hisseder boylece. Anatolyumda muzik odasigb bi yer vardi yemek yenilen yerin yaninda ici minderlerle doseli duvarlarida. OYuncaklar vardi mumuzik aletleri vardi ouncakar vardi onu kkaldirdilar bizim kiz buyuyene kadar yegenlerim oynuyodu orda onun gb guvenli bi yer olmali.

Dediginiz gb zaten yanliz birakmam asla zaten amacimiz o eglensin mutlu olsun. Yoksa babannesi bana birakin gezinde der onsuz olamiyoruz yani :))

Tabiki takılacak bir sürü yer var. Yukarıda yazdıklarım ambiyansı süper şık mekanlar değil, sadece park içi mekanlar ama bir ton başka hoş yer var.
Fsm: Gren, Hayalkahvesi, Benzin, Lemankültür, big mamas, burgerhouse, Demo,
Ertuğrulkent: Piraye, Datça,
Çekirge: Winston, Konak 18,
Setbaşında eski gaye şuan ilk aklıma gelen yerler.

Dediginiz parklari soylucem esime bilemedim isimlerini. Ozdilegin bahcesi evet guzel merinosta oturuyoruz mozdilekte yemek yerkende oyun alani var camekanli gozunun onunde orayada cok araplar suriyeliler geliyo oyun alanida cok pis geliyo gozume salmadim hic oraya etrafi cit olan bi yer olsa daha makbul bizi gorup guvende hisseder boylece. Anatolyumda muzik odasigb bi yer vardi yemek yenilen yerin yaninda ici minderlerle doseli duvarlarida. OYuncaklar vardi mumuzik aletleri vardi ouncakar vardi onu kkaldirdilar bizim kiz buyuyene kadar yegenlerim oynuyodu orda onun gb guvenli bi yer olmali.

Dediginiz gb zaten yanliz birakmam asla zaten amacimiz o eglensin mutlu olsun. Yoksa babannesi bana birakin gezinde der onsuz olamiyoruz yani :))

Siz oyun odası tarzı biryer arıyorsun, ben ağaçlık kısmına takılmışım nedense. Altınşehirde Cafe Beştaş var. İstanbuldaki 'Zuzu'lar gibi playground cafe, oraya bir bakın netten, sanırım tam istediğiniz gibi biryer.

Tabiki takılacak bir sürü yer var. Yukarıda yazdıklarım ambiyansı süper şık mekanlar değil, sadece park içi mekanlar ama bir ton başka hoş yer var.
Fsm: Gren, Hayalkahvesi, Benzin, Lemankültür, big mamas, burgerhouse, Demo,
Ertuğrulkent: Piraye, Datça,
Çekirge: Winston, Konak 18,
Setbaşında eski gaye şuan ilk aklıma gelen yerler.
Tesekkurler, bunlari not aldim. Hic biri bize yakn degil.terminale 45 dk mesafedeyz biz ama bursaya gttgmzde buralardan bilmedklermize oncelik verecegz.
Bir de ozel aracimiz da yok bizm. Bu yuzden ulasimsal olarak kolay olanlar hangileri acaba?

Siz oyun odası tarzı biryer arıyorsun, ben ağaçlık kısmına takılmışım nedense. Altınşehirde Cafe Beştaş var. İstanbuldaki 'Zuzu'lar gibi playground cafe, oraya bir bakın netten, sanırım tam istediğiniz gibi biryer.
Resimlere gore tam hayal ettigim yer yeri bize ters ama mutlaka gitmek isyerim bide anneler icin dogum gunu icin gb vurgulanmis

Cafe mi yemek var mi? Izgara felan :) bide fiyatlar nasil?