PINK ROSE teşekkür ederim.umarım şahin bey pgt yani genetik tanı ile ilgili bilgi sahibidir.pozitif netice alırız inş.allah herkese versin bu mutluluğu.kardeşimin bebeğinden bende istiyorummmm........
sevgili DERSİM;yaşadıklarının acınısı farklı bi şekilde bizde yaşadığımız için inan bana hepimiz üzüldük.o yüzden ben burda beni maddi manevi üzen hastane ve dr.ları yazdım.benim üzüntümü kimsenim yaşamasını istemem.insan gururunun ne kadar kırıldığını hissediyor.içimiz yanıyor bide bunlara el açmak zorunda kalıyoruz.Hepimiz farkındayız aslında bu para tuzagının.ve maalesef bu ticarethanelere tekrar tekrar gidip savaşmalıyız.BAŞKA ÇAREMİZ YOKKKK...NE OLUR DUA EDELİM ALLAH ONLARIN ELİNE DÜŞÜRMESİN ARTIK BİZLERİİİİİ
burda öwülerek anlatılan bi tüp bebek merkezinde hayatımın kazığını yedim..yaşadıklarım ibret ola azosperm durumunda olanlara...sakın ha,önünüze gelen tüpbebek merkezine gitmeyin.tese ile mikro tese arasında hiç fark olmadığını söyleyen bi doktorun karşısında umut aradık her çocuğu olmayan ve tüp bebek merkezine giden çift gibi...eşime adı ameliyathane olan sözüm ona bi yerde pansuman yapılır gibi operasyon yapıldı...ardından benim eşi olduğumu bilmeden embriyolog eşimin dosyasını masaya basite alarak fırlattı we görewliye ÇIKMADI dedi.ardından ürolog gelip" ben cumaya gidiyorum"diyerek çıktı gitti...allah kabul etsin..!!!
ardından büyük bir emek sarfederek tomar tomar para saydılar..o emeği anne baba olamayacağını öğrenen daha doğrusu kendileri idrak eden bize sarfedemediler....bizde odada eşimle haber bekledik belki bi açıklama yapılır diye...ama ne gelen oldu ne de gidennnn.....
çoğul gebelikler başarı sayılmıyor
SEYBAY merhaba.yazdıklarının hepsi doğru ve kabul edilir yaşantılar.acıbadem için cuma günü görüşmeye gidicem.temmuz 12de alman hastanesine görüşmeye gidicem.öyle karar vericem.hala araştırma modundayım yani.bakalım neye karar vericem.anlamadığım şu ben hastaneyi suçlamıyorum sende suçlama bence.kader bu.ama tabi ki başarılı hastane ve dr.ları sonuna kadar desteklerim arkadaşımmm.......
Ben açıkçası hastanemi ve dr. umu suçlamadım sen yanlış anladın galiba..Başarıyı ve de başarısızlığı tek bir şeye bağlamak yanlış..Benim başarmamın sebebi sadece dr ve de hastane değildi ki..Biraz da vücudumun anotomisinden kabul edilebilirliğinden kaynaklandı..Benim dr um gayet ilgiliydi..Ne yani başarılı olmasaydık bu sadece dr dan veekipten mi kaynaklanıyor olacaktı.
Arkadaşlar kimine iyi gelen hastane ve dr kimine iyi gelmeyebilir. Kimine başarı getirir kimine başarısızlık..O yüzden benim dr umdan bir başkası mennun kalmaz başkasının dr undan ben..Sürekli birilerini ve bir şeyleri suçlayacağımıza beklentilerimize göre karar verirsek iyi olur..
selam kızlar bende bugun acıbedeme gıttıp tüp bebek ıcın 18 gun sonrada ıgnelere başlıycam şimdiden heyecan yapmaya başladım ya
burda öwülerek anlatılan bi tüp bebek merkezinde hayatımın kazığını yedim..yaşadıklarım ibret ola azosperm durumunda olanlara...sakın ha,önünüze gelen tüpbebek merkezine gitmeyin.tese ile mikro tese arasında hiç fark olmadığını söyleyen bi doktorun karşısında umut aradık her çocuğu olmayan ve tüp bebek merkezine giden çift gibi...eşime adı ameliyathane olan sözüm ona bi yerde pansuman yapılır gibi operasyon yapıldı...ardından benim eşi olduğumu bilmeden embriyolog eşimin dosyasını masaya basite alarak fırlattı we görewliye ÇIKMADI dedi.ardından ürolog gelip" ben cumaya gidiyorum"diyerek çıktı gitti...allah kabul etsin..!!!
ardından büyük bir emek sarfederek tomar tomar para saydılar..o emeği anne baba olamayacağını öğrenen daha doğrusu kendileri idrak eden bize sarfedemediler....bizde odada eşimle haber bekledik belki bi açıklama yapılır diye...ama ne gelen oldu ne de gidennnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?