Bursa'da doğum

Dün hastanedeydim. Gülin hanım diğer doktorlar kadar yoğun değilse ona geçeyim dedim.O da diğer doktorlar kadar yoğunmuş. Günde 5 kadar sgklıya bakıyormuş,onlar da eski hastaları olduğu için.

ben ilk kez gittim gülin hanıma.eski hastası değilim.normal telefonla aradım randevu aldım.randevuları 1 ay sonra verdiler ama dediğim gibi ilk randevudan sonra düzene gidiyor randevu durumları.2.gidişiniz 10 güne kadarsa randevuya gerek kalmadan gidebiliyorsun.

Dün hastanedeydim. Gülin hanım diğer doktorlar kadar yoğun değilse ona geçeyim dedim.O da diğer doktorlar kadar yoğunmuş. Günde 5 kadar sgklıya bakıyormuş,onlar da eski hastaları olduğu için.

elta merhaba canım.ben eski hastası değilim gülin hanımın.ilk kez aradım telefonla aldım randevuyu sgklı olarak aldım gülin hanımdan bana öyle bişey demediler.

18 gün önce Jimerde doğum yaptım ssk dan faydalanmadık .Dr.um Jale Gürlüler Epudral normal yapıyordum doğumu son anda kalp atışları yavaşlayınca sezeryana alındım oda epudral 2.100 ytl nakit olarak ödedik .

ben cok arastırdım zubeydeyı begenmedım hıjyenık degıl.jımerın artık ssk ıle anlasmalı yok ucretlerı pahalı.doruka gıdıyorum.orda normal dogum ssk lı ya bagkura vb. 500tl sezeryan 1100..ayrıca hersey dahıl özel oda muayene falan..bence doruk derım..

Canım şuan hamilelik varmı bilmiyorum msj ın eskiymiş.Bende muayene amaçlı geçen hafta çekirge doruğa gittim hatice hn.a muayene oldum çok memnun kaldım enfeksiyon çıktı ilaç fitil verdi tedaviye başladık hayırlısıyla.Kısmetse hamileliğimde de oradan vazgeçmek istemiyorum doğumumuda orada yapmak istiyorum.Çok memnun kalanlar var.Ama fiyatlar hakkında bir bilgim yok sen ne yaptın bi karar verebildinmi ?

arkadaşlar bende 6.5 aylık hamileyim çekirge doruktan evrim hanıma gidiyorm memnunum şimdilik kısmetse doğumuda orda düşünüyorum benim ilk doğumum sezeryan olduğu için onu sorduk 1200 civarı dediler ama ssklıyım hayat hastanesindede ssklıya 1000 lira gibi bir fiyat vermişlerdi bilmek istersiniz belki..

cenk aşkallide doğum yapan varmı aranızda ? doruktaydım doktor değiştiricem ama bi türlü karar veremiyorum çok iyi araştırıp öyle gitmek istiyorum...

aranızda şevket yılmaz devlet hastanesine gidipte aynur şendemire giden varmı?

Ya arkadaşlar acil doktor bulmam lazım.Acıbademdeydi doktorumuz çok memnunuz ama doğum fiyatları bize pahalı diye hastane değiştirmek durumundayım.İçinde yeni doğan ünitesi olan bir özel hastane istiyorum ama birde doktor tavsiyesi.Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Back
X