Bursada dr cengiz Bozkurt ve Alper bayraktara ameliyat olan yokmu lutfen çok acil bilgi verir misiniz

5816ayla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
106
10
98
35
Kaç tane post actm 4 aydan beri arastryorum biçok doktorla görüştüm içlerinden en son eledigim cengiz bozkurt ve alper bayraktar inişinden birine ameliyat olmak istiyorum karar veremedim lütfen ikisini de tanıyan biri varsa yardımcı olsun fikir versin en kısa zamanda olmam gerekiyor lütfen kimse yorum yapmıyor karar veremem

Kaç tane post actm 4 aydan beri arastryorum biçok doktorla görüştüm içlerinden en son eledigim cengiz bozkurt ve alper bayraktar inişinden birine ameliyat olmak istiyorum karar veremedim lütfen ikisini de tanıyan biri varsa yardımcı olsun fikir versin en kısa zamanda olmam gerekiyor lütfen kimse yorum yapmıyor karar veremem
Ben alper beyde estetik oldum ama acikcasi cokta begenmedim burnumu

Neden peki beğenmediğiniz ben de nisana gün aldım alper beyden ama korkuyorum endişelerim var hâlâ cengiz beyemi olsam die düşünüyorum ama birçoğu alper bey dedi 4 aydr arastryorum ama nedense icim çok huzursuz siz ne zaman oldunuz neden memnun degilsiniz

Bliss hanm size özelden instgram hesabımı yazcam lütfen instgram varsa döner misiniz bana burdan bildirim gelmio tele unutuyorum ben de girip bakmaya orda aktifim hep ve çok zor bi durum 4 aydr arastryorum lütfen çok sevinirim fikir verrseniz

Merhabalar
Ben Alper Beye ameliyatımı yaptırdım. Maalesef başarıılı olmadı. Üstelik nefes alma problemi de yaşıyorum. Şekil, dikişler, burun deliklerimin ikiside farklı boyutta ...sonuç kötü.Herkes bu burnu o mu yaptı diyor, son pişmanlık fayda etmiyor.Doğrusu çok ciddi sağlık sorunu yoksa burun estetiği yaptırmayı da doğru bulmuyorum artık. Burnunuz hokka ama siz hala olduğunuz yerde sayıyor ve kendinize hiç birşey katamamışsanız :)) Sevgiler...

Aslaolmayımn ben oldum paramla rezil oldum çok kötü yaptı

Ve düzeltmek için bidaha para istedi ayrıcabeni ameliyattan sonra kliniğinden bile kıvdu herşey parayı alanakadar kesinlikle ilgilenmiyor sonrasında kaç kişiyi yaptıysa mahvetmiş

Cengiz için bu yorumum dierini tanımam

Ben Cengiz beye oldum, burun kemiğimden başlayarak ucuna doğru ciddi bir yamulma var, ikinci ameliyatımı olacagım. ama doktoruma hala güveniyorum açıkcası, estetik işleri biraz şans meselesi bence. Hata hangimizde hiç bi fikrim yok. İkinci ameliyatımı kime olacagımı düşünüyorum şimdide

siz kime oldunuz keşke cengiz beye olsaydım ben alper beye oldum benim yamuk ve çok kalkık o kadar pismanmki dümdüz burnum vardı oysaki
Alper beyi öven çok fazla kişi vardı, alper bey de araştırmalarım içindeydi mesela. Sizin şansınıza kötü bi burun olmuş anladıgım kadarıyla, ikimizin adına da üzgünüm :(

Alper beyi öven çok fazla kişi vardı, alper bey de araştırmalarım içindeydi mesela. Sizin şansınıza kötü bi burun olmuş anladıgım kadarıyla, ikimizin adına da üzgünüm :KK43:
siz kime oldunuz özelden yazar msnz ben anlamadm şans işi mı bu ameliyatlar nedir pskolojim alt üst oldu ilişkim bozuldu nerdeyse hayatm mahvoldu gerçkten kendimden nefret eder derecesine geldim o kadar pişmanım ki ameliyata olduğuma hergun ağlamaklı bi haldeym kendimi toparlayamiyorum

Back
X