E E.G.E Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2009 435 14 98 Bursa 1 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi E.G.E #1 merhaba sena hanımın anne adayları :CüvCüv:
iLayda su perisi Kayıtlı Üye 15 Haziran 2007 4.357 2 116 Bursa 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi E.G.E #2 ege dr ve hast. tavsiyelerinde nereye kafamı çevirsem karşıma mecbueyle sen çıkıyorsun valla topiklerden sorumlu bakan gibisiniz. sena kutucu ile ne alaka, özer bey değilmi senin doktorun, yoksa eskiden sena kutucuya mı gidiyordun? böyle bir başlık vardı sanki diye hatırlıyorum.:tomato:
ege dr ve hast. tavsiyelerinde nereye kafamı çevirsem karşıma mecbueyle sen çıkıyorsun valla topiklerden sorumlu bakan gibisiniz. sena kutucu ile ne alaka, özer bey değilmi senin doktorun, yoksa eskiden sena kutucuya mı gidiyordun? böyle bir başlık vardı sanki diye hatırlıyorum.:tomato:
mecbue se sipşaşe fokaye reğuğ:) Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 3.690 5 116 Bursa 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi E.G.E #3 ay ayy insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya öyle olduk yanikaydirigubbakcemile3ben toplasam bursada üç kadın doğum doktoru tanıyorum biri hayatımı borçlu olduğum biri hamileyken gittiyim biride cenk bey başkada tanımam
ay ayy insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya öyle olduk yanikaydirigubbakcemile3ben toplasam bursada üç kadın doğum doktoru tanıyorum biri hayatımı borçlu olduğum biri hamileyken gittiyim biride cenk bey başkada tanımam