Bursa'da düğün salonu tavsiye edebileceğiniz yer varmı?

ipek343

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
111
0
0
İstanbul
arkadaşlarçok acil ,kısmetse 30 haziranda düğünüm olacak ama salon kanusunda hala karar veremedim,sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine ihtiyacım var ,burda sorabilceğim pek çevrem yok ,beğendiniz ve beğenmediğiniz düğün salonlarını,yaşadığınız sorunları bana yazarmısın ona göre yanlış bir seçim yapmamayayım şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Benim düğünüm DSİ sosyal tesislerinde oldu, çok da memnun kaldık. Dekorasyon, giydirme falan bize aitti yalnız. Yıldırım duaçınarı taraflarında

benimde evlilk yıl dönümüm 30 hazirandı hayırlı olsun öncelikle,
canım biz sünnet düğünümüzü gold düğün salonlarında yaptık en ufak sorun yaşamadık,
ekstra olarak sadece tuttuğumuz sanatçıya para verdik,masa süslemeleri özel poster hazılrığı,vb. gibi şeyler düğün salonuna ait,,
internetten de araştırabilirsiniz canım...

Son düzenleme:
canım biz sünnet düğünümüzü gold düğün salonlarında yaptık en ufak sorun yaşamadık,
ekstra olarak sadece tuttuğumuz sanatçıya para verdik,masa süslemeleri özel poster hazılrığı,vb. gibi şeyler düğün salonuna ait,,
internetten de araştırabilirsiniz canım...[/QUO

Son düzenleme:
internetten de araştırabilirsiniz canım...[/QUO

çok teşekkür ederim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ozaman ilk önce.oğlunuzuda Allah bağışlasın.Tavsiyenizi dikkate alcam,internetten çok baktım gitiim gördüm ama sizde bilirsiniz kimse malım kötü demiyor,orda kendinin ve ya yakının düğünü olmuş olan birinden tecrübeleri dinlemek daha gerçekçi,internette pek yok düğün salonları hakkında şikayet...

benim düğünümde Atalay prenste olmuştu. 5 yıl önce. ozaman çok memnun kalmıştım şimdi daha iyiymiş anlatılanlara göre. İsterseniz bir görüşün.

evet canım baktım netten güzeldi aradımda iddaalı konuşuyor bir sorun yaşadınıızmı ,anlaştığınız fiyattan yukarı çıktımı ücret resimler videolar netmiydi

ücretini bilmiyorum ama eşim ne anlaştıysa onu verdi.videoyu cd vereceklerdi kaset verdiler bide başkada bir sorun çıkmadı yemekleride güzeldi.

buzzpark'ın havuzbaşı var, cha cha'da gündüzleri düğün organizasyonu için kiralanabiliyor ama yer kapasitesi kısıtlı diye hatırlıyorum masaları kaldırıp kokteyl masası koyuyorlar genelde. Almira'nın düğün salonu da çok hoştu. Terminalin orada melodi düğün salonu diye bir yer var fiyatı daha makuldür diye düşünüyorum saydıklarıma göre, bir de folklör ekibi dahil sanırım paketlerine.

Son olarak fomara'da şu büyük akp binasının olduğu caddede bir düğün salonu vardı ismini bilmiyorum ama hayatımda gittiğim en kötü düğün salonuydu, masalar sıkışık sıkışık, ses sistemi felaket, orayı asla tavsiye etmiyorum

canım bizim de bu yaz nilüferdeki karlıtepe düğün salonunda olucak..3 tane salonu var araştır istersen 3üde güzel salonların fiyatları da diğer salonlara göre daha uygun..hatta nişanımız da orda olucak :)

Back
X