bursanın tam olarak nersinden bakıyosn peki salonu:44:
benimde evlilk yıl dönümüm 30 hazirandı hayırlı olsun öncelikle,
canım biz sünnet düğünümüzü gold düğün salonlarında yaptık en ufak sorun yaşamadık,
ekstra olarak sadece tuttuğumuz sanatçıya para verdik,masa süslemeleri özel poster hazılrığı,vb. gibi şeyler düğün salonuna ait,,
internetten de araştırabilirsiniz canım...[/QUO
benimde evlilk yıl dönümüm 30 hazirandı hayırlı olsun öncelikle,
canım biz sünnet düğünümüzü gold düğün salonlarında yaptık en ufak sorun yaşamadık,
ekstra olarak sadece tuttuğumuz sanatçıya para verdik,masa süslemeleri özel poster hazılrığı,vb. gibi şeyler düğün salonuna ait,,
internetten de araştırabilirsiniz canım...[/QUO
çok teşekkür ederim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ozaman ilk önce.oğlunuzuda Allah bağışlasın.Tavsiyenizi dikkate alcam,internetten çok baktım gitiim gördüm ama sizde bilirsiniz kimse malım kötü demiyor,orda kendinin ve ya yakının düğünü olmuş olan birinden tecrübeleri dinlemek daha gerçekçi,internette pek yok düğün salonları hakkında şikayet...
evet canım baktım netten güzeldi aradımda iddaalı konuşuyor bir sorun yaşadınıızmı ,anlaştığınız fiyattan yukarı çıktımı ücret resimler videolar netmiydibende çekirge istasyon da evlendim güzel şirin bir yer
benim düğünümde Atalay prenste olmuştu. 5 yıl önce. ozaman çok memnun kalmıştım şimdi daha iyiymiş anlatılanlara göre. İsterseniz bir görüşün.[/QUOar
aradım ama biraz tuzlu geldi bana çok teşekkür ederim ...
aradım ama biraz tuzlu geldi bana çok teşekkür ederim ...benim düğünümde Atalay prenste olmuştu. 5 yıl önce. ozaman çok memnun kalmıştım şimdi daha iyiymiş anlatılanlara göre. İsterseniz bir görüşün.
evet canım baktım netten güzeldi aradımda iddaalı konuşuyor bir sorun yaşadınıızmı ,anlaştığınız fiyattan yukarı çıktımı ücret resimler videolar netmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?