Bursa'da en iyi kadın doğum doktoru

Ebulimce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
101
41
98
Merhaba arkadaşlar Bursa'da onerebilceniz en iyi kadın doğum doktoru ve hastane neresidir yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben Ozel Ceylan Hastanesinde yaptım hizmetini çok beğendim ama doktorum artık orada değil benim bildiğim iyi bir doktor Güler hanim var Osmangazi Aritmide ben kendisine gitmedim gidenleri çok duydum memnun diye 2.ye düşünürsem o kadına gidebilirim

Benim doktorum Songül Yapıcı idi gayet ilgili bir doktor Medicabilde şuan bir de Neşe Karakaş var benim eski doktorumdu sosyal medyası var bakin ama o da Esentepe hastanesine geçmis o hastane için tercih etmezdim ben de onu

Benim doktorum Songül Yapıcı idi gayet ilgili bir doktor Medicabilde şuan bir de Neşe Karakaş var benim eski doktorumdu sosyal medyası var bakin ama o da Esentepe hastanesine geçmis o hastane için tercih etmezdim ben de onu
Sağol canım cevabin için aritmiyi pek düşünmüyorum çok aşırı kalabalık.o doktora giden arkadaşlarım var benimde ama ben hastane açısından pek düşünmüyorum

Sağol canım cevabin için aritmiyi pek düşünmüyorum çok aşırı kalabalık.o doktora giden arkadaşlarım var benimde ama ben hastane açısından pek düşünmüyorum
Hastane önemli değil derseniz Neşe Karakaş çok iyi bir dr sosyal medyası da var insta bakabilirsiniz ben çok memnun kaldım

Jimer - Mehmet Aral Atalay kesinlikle tavsiye ededim. Ister jimere gidin ister fsm bulvarindaki muayenesine. Cok ilgili, whatsapptan ne zaman yazsaniz mutlaka cevap veren isinin ehli bir doktor. Ayni zamanda riskli gebelik uzmani oldugu icin gozunuz kapali guvenebilirsiniz kendisine.

Jimerde calisiyormu kendisi yoksa muayenehanesi mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…