Bursada en iyi kadın doğum uzmanı arıyorum önerisi olan varmı?

asi gxuxzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
7
0
86
Bursa
sevgili bursalılar 2.5aylık hamileyim ama hala doktor bulamadım sizlerin önerileri hangi dr paylaşalım lütfen

Son düzenleme:
bende bursada yaşıyorum ve 2,5 aylık hamileyim doruk tıp'a gittim ama doktorumdan hiç memnun kalmadım,acilen doktor ismi arıyorum

ben bursa bahar hastanesıne gıdıyorum kızlar doktorumda guler yıldız cokk memnunum bıde zuhal hanım var baharda oda cokk ii bılgınız olsun

ahmet yılmaz özer kutlu gülin okan cenk aşkalli doktor ve hastaneler topicinde bu doktorlardan herkes memnun ahmet beyde doğum yaptım ben kritik bi doğumdu çünkü 28 haftalık doğurdum çok memnun kaldım araştırın bi kere bakalım başka isimlerde vardır illaki ama bu doktora şu anda giden arkadaşlar var ve hpsi memnunlar

acıbadem de aylin karahasan ı tavsiye ederim insanın gözü kapalı gidebileceği bi doktor...

Merhaba arkadaşlar bende daha yedi haftalık hamileyim ve doktor seçiminde çok kararsızım .Ya bahar hastanesine yada şevket yılmaza gitmeyi düşünüyorum.Sizce o hastanelerde hangi doktora gitsem.Yardımcı olursanız çok sevinirm...

Merhaba arkadaşlar bende daha yedi haftalık hamileyim ve doktor seçiminde çok kararsızım .Ya bahar hastanesine yada şevket yılmaza gitmeyi düşünüyorum.Sizce o hastanelerde hangi doktora gitsem.Yardımcı olursanız çok sevinirm...

bahar hastanesinde güler yıldızı veya zuhal hanımı tavsiye ederim çok ilgili doktorlar canım

merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim zübeyde kadın doğumda sühendam benderliye gidiyorum muaynehanesine hiç gitmedim bu 2. gidişim pek bişey anlamadım gerçi daha iyi tavsiyeleriniz varsa değiştirebilirim sevgiler

bende 5 haftalık hamileyim ve Kemal Köroğluna gidiyorum Şevket Yılmaz da çok da memnunum .iki ay öncede bi düşük yapmıştım çok ilgilendi saolsun

Teşekkür ederim canım ya bakalım bahar hastanesinde zuhal hanıma başladık ilk izlenimim güzeldi bu gün tekrar kontrole gidicez bakalım ne olacak.

Back
X