- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
iki aydır umutu aramayı unutuyorum...
Ajandama not aldım yirmisinde mutlaka arıycam... Randevu alabilir de gidersem sizleri de haberdar ederim kızlar...
Umuttan çok bahsediyorlar... Giden arkadaşlarım var ve hayatları mükkemmelliğe çok yakın...
Korkmuyorum... Dua veriyo çünkü... Duayla herşeye sahip olabiliriz ama doğru yönlendirilirsek...
o bahsettiginiz müjgan carsambada cicim pastenesinin karsisinda oturan müjgansa kendisini yakinennn tanirim hem fal baktirdim hemde büyük kuzenimin cocukluk arkadasi
yildizname falan bakmiyor kendisi
hatta söyle bi olayinida biliyorum kankasi oldugu bi hatun avusturyali sevgilisini geri getirmek icin büyü yaptiriyortabi bi ise yaramiyor ( paralarda gidio bu arada) sonra müjgan diyorki aa adam sünnetli degil ya ondan olmuyor...
arkadaşlar berfin ve birsen hanımın telefonunu bende alabilirmiyim ben de çok merak ettim
arkadaşlarrr buraya yazılmış isimlerden başkaa şöyle adam gibi fala bakan yok mu hiç bursadaaa..???? açıkcası bursa küçük adı geçenlerin çoğuna ya arkadaşlarım gitti yada ben hepsiii fiyaskoooo....Bir tane bursa halin arkasında vardı yıllar önce 2 arkadaşım gitmişti nedediyseee şimdi yaşıyorlarrr..ismide çok değişikk hatırlamıyorumm..Varmı sizlerin bildiği dürüst vede yorumu çok iyi çıkann...acillll...önerilerinizi bekliyorumm..
özkan bey var herşeyi bildi hayatımda geçenleri gelecekle ilgili çok şok oldum gelecekden de bilgi verdi ama inanamadım giden varmı aranızda...
namazgahın nereseinde tarif edebilirmisin?bende orda oturuyorum çünkü.bide kaça bakıyor?özkan bey namazgahda numarası yok bende arkadaşlarım vasıtasıyla gittim geçmişi bildi ama güvenemedim gelecekle ilgili dediklerine o yüzden soruyorum bilen varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?