- 9 Ağustos 2018
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.541
Merhaba, numaraya ulaştıysanız benimle paylaşır mısınız?Numarasını isteyebilir miyim hala mudanyadamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, numaraya ulaştıysanız benimle paylaşır mısınız?Numarasını isteyebilir miyim hala mudanyadamı
Merhaba numaraya ulaştıysanız benimle paylaşır mısınız?Merhaba deniz hanımın numarasını bana gönderebilir misiniz
Bende DENİZ hanımın numarasını istiyorum.ulaşabildiniz mi acabaDeniz hanımın numarasına ulaştıysanız benimle paylaşabilir misiniz
Deniz hanımın numarasını alabilirmiyim bende?msj gelmedi bana
Aynen iletişim bilgilerini bekliyorumMerhaba iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz ?
Ben BAKTIRDIM falı patladı anda iyi gibi gelmişti tavsiye etmiyorum bu arada telini sildimAynen iletişim bilgilerini bekliyorum
Numarasını atar mısınızFalcı feriha olabilir mi
merhaba Umutun soyadı yada iletişim bilgileri var mıumut iyi falcı yorumu güzel ve insanı sıkmıyor niye geldim demiyorsun ve duyduğun bazı şeyler seni şok ediyor. annemin ismini direk söylemesi gibi. bir de serdar var gerçekten bakan. ona da gittiğiniz de farklı çıkıyorsunuz yanından mutlu ve huzurlu. lütfen kimse kimseyi kötülemesin. bana iyi bakan size kötü bakmış olabilir. bizden aldıkları enerji çok önemli.
merhaba numarası vardı acababenim randevumu bankacı bir arkaşadaşım almıştı. herkese bakmıyormuş. arkadaştan numarayı alıp yazarım size...