Doğuma Hazırlık bursada hamile ve bebek kıyafeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bursada uygun hamile kıyafeti ve uygun bebek kıyafeti satan yerler nereler

merhaba.ben de bilimyorum ama araştırmalardayım. Alvina internet sitesinden bir elbise aldım.çok rahat hamilelikte de normalde de kullanılanilir bir elbise.bir bak istersen.
$12KELB004124_042_1_2.webp

kızlar bursada uygun hamile kıyafeti ve uygun bebek kıyafeti satan yerler nereler

civil mağazası varmış uygun olduğu söyleniyor daha gitmek nasip olmadı.. bebelersarayını da çokça duydum canım hamile kıyafeti de en uygun lcw ve defactoda var oralara bi bak istersen :34:

canım hamile filan değilim ama baya yerleri biliyorum bursada bebiş alışverişleri için..
bebeler sarayı filan onlar bakırcılar carsısında eger bilmiyosan canım kızılıay tarafındaki giriştende girebilirsin yada kpalı carsının cıkısından havlucuların oradanda girebilirsin..
ayşen bebe filanda var kapalı çarsıdan cıkıp asağıya cumhiriyete giderken köşede iç tarafta canım ordaki hanın bi adı vardı ama unuttum sanırım yorgancılar olacaktı ama emin degilim:31:
Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı aldıklarınızıda giydirmeyi nasip etsin inşallah..
bizide dualarınızda unutmayında bebelerimize bizde kavusalım:14:

öğrenciliğim bursa da geçti o zaman oralardan alıyodum eşe dosta :) şimdide kendime lazım oldu. bu çivil bebe nerde peki

öğrenciliğim bursa da geçti o zaman oralardan alıyodum eşe dosta :) şimdide kendime lazım oldu. bu çivil bebe nerde peki

yeşilyayla mezarlığının yanındaymış yeşilyayla dolmuşları götürüyomuş ben 1-2 hafta içinde gidicem o zaman detaylı yazarım kızlar :34: bu arada oda takımını biz belisten aldık bebeler sarayının ordaki belisten tavsiye ederim

civili ben gittim gördüm çok da abartılcak bi mağaza değil bence.. bebeler sarayı ve oradaki mağazalar gibi bi yer.. uzak olanlar gitmeye hiç uğraşmasın bazı şeylerin fiyatları uygun ama bazı şeyler de çok uçuk geldi bana.. dediğim gibi aynı fiyatlara kapalı çarşı tarafındaki mağazalardan da bulabilirsiniz..

Özlem bebe diye bir mağaza vardı uygundu birde chicco mağazası osmangazide uygundu çoğu ürünü oradan aldım ben

Back
X