Bursada hangi doğum doktorunun takibindesiniz

dilekce_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
3
0
36
Bursa
Selamlar,

ben 9 haftalık halileyim ve ilk olarak bahar hastanesine gittim baharda mete eliçok a muayene oldum doktor bey ultrasonla baktığı halde bebişimi göremedi ve 3 boyutluya ve kan testine gönderdi işlemleri yaptırdıktan sonra tekrar doktor beye geldiğimde ise hiç detaylı bilgilendirme yapmadı ilk hamileliğim olduğu için kafamdaki hiç bir soruya cevap alamadım. Daha sonra internette yaptığım araştırmalar sonunda zeten baharın çok iyi olmadığını öğrendim. şu anda bir doktor tavsiyesine (doruk ve medical arasında kaldım) hem takip hemde dağum açısından ihtiyacım var yardımlarnızı bekliyorum

sakın medicale gitme derim ben çünki devlet hastanesinden farkı yok.randevu alıyosun ama randevu saatinden 1 -2 saat sonra giriyosun ancak.ben doruk tıp derim kesinlikle.1 ay önce yıldırım dorukta doğum yaptım çok memnundum hem doktorumdan hem hastaneden.çok rahat bi normal doğum oldu.tavsiye ederim

bende medicali ahmet yılmazı tavsiye ederim dört dörtlük bi doktor sayesinde ölümden döndüm hem kızım hem kendim

sen direk doğuma gitmişsin ahmet yılmaza.hamilelğin başından beri kontrollere medicale gitseydin anlardın beni.ben doktora bişey demiyorum.doktor çok iyiymiş bende biliyorum.ama hastane çok berbat

arkadaşım senin doktorun kimdi yıldırım dorukta?ben fatma hanıma gittim çekirge de ama buradaki yorumlar hiç olumlu değil fatma hanım hakkında...

arkadaşım senin doktorun kimdi yıldırım dorukta?ben fatma hanıma gittim çekirge de ama buradaki yorumlar hiç olumlu değil fatma hanım hakkında...

benim doktorum gizem yıldırımdı.çok memnun kaldım.ama şu an kendiside hamile onu araştırıp git doğuma girebilecekmi?senin doğumun olduğu zaman şu an 6-7 aylık hamile sanırım..

sen direk doğuma gitmişsin ahmet yılmaza.hamilelğin başından beri kontrollere medicale gitseydin anlardın beni.ben doktora bişey demiyorum.doktor çok iyiymiş bende biliyorum.ama hastane çok berbat

canım ben bu hastane doktor muhabbetine girmek istemiyorum çünkü ilk zamanlarda çok saçma sapan muhabbetler yaşadım ben 10 gün kadar tedavide gördüm medicalde artı 13 ayı aşkın bi zamandır kızımıda medicale götürüyorum her ay ama ben memnunum ha bu demek deyilki sen kalacaksın yada sen kalmadın diye demek deyilki başkası kalmayacak o yüzden sen yaşadığını yazdın bende yaşadıklarımı yazıyorum gerilmeyelim olurmu seninde bebiş var sanırım güle güle büyüt annesi:ecrin_bebek:

benim dr um ahmet yılmaz'dı, hamilelik sürecinde çok ilgiliydi sağolsun ama ben muayenehanesine gidiyordum medicalde yoğunluk nasıldır bilmiyorum. :sm_confused:
yalnız doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olduğundan şimdi çekirge dorukta melike yıldırım'a gidiyorum, o da çok tatlı bir bayan ve gayet ilgili, onuda tavsiye ederim.

melike yıldırım bir arkadaşımın dış gebeliğinde çok ilgisiz davranmış..bebeklerden biri kanalda diğeri rahimdeymiş.bebeklerin .ikisinide ve sol tüpünü kaybetti...o melike hanımdan ve özellikle eşi volkan beyden nefret ediyo...gece yarısı ağrılar içinde aradığında eşi bi ağrı kesici yutun yatın demiş..tabii dr işide biraz şans işi..kimine iyi gelen diğerine kötü olabiliyo...

aaa çok üzüldüm bende her zaman onu savunurum bi doktor bi hastaya iyi gelmiş olabilir ama diyer taraftanda başka bi hastanın canı çok yanmış olabilir o doktordan bende yaşadım benzer bişey o yüzden ne hastane ne doktor konusunda ondan iyisi yok hayatta demem

sevil paker çok ilgili canım çekirge dorukta.40 neredeyse bakıyor konusuyor.tavsiye edebilirim ama sgk lı hasta almıyor.sadece doğumuna yarıo sgk muayene ücretini cepten ödiceksin.

:CüvCüv:40 dakika bakıyor demek istemiştim :)))

bi yanlış anlaşılma var heralde, ben melike hanım mükemmel, mutlaka ona gidin gibi birşey yazmadım. lmaz: sadece onuda alternatif olarak ekledim, ki bildiğim duyduğum tavsiye edilebilecek daha çok dr var. ben kendisine şans eseri gittim ve memnun kaldım, birinin ihmali yüzünden bozulanı düzeltmeye çalışıyor şimdi sağolsun. lmaz:
yanlış anlaşılmak istemem kimse tarafından. yasakkelime

arkadaşlar ilk bende dorukta fatma hanıma gittim çok tavsiye etmişlerdi fakat ben hiç memnun kalmadım sürekli hemşirelerle muhattap oluyorsun doktorun ilgisi sıfırdı tahlil sonuçlarıma aldığım cevap sadece iyi oluyordu. cumartesi cenk beye gitmeye başladım ve gerçekten harika bi doktor tavsiye ederim...

bende 11 haftalık hamileyim jimerde jale gürlüler hanıma gidiyorum. istanbulda oturuyorum hem hastane ve jale hanımda doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladım. şuana kadar çok ilgili ve çok yardımcı oldu. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…