Bursada hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz

meralg

Eymen'im abi oluyooor :)
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
953
437
133
Merhaba bende sizler gibi anne adayıyım ve doktor konusunda kararsızım. doruk çekirgede sühendam benderli ve medicalpark ahmet yılmaz iyi die duydum ahmet yılmaza daha önceki gebeliğimde gittim malesef düşükle karşılaştım iyi bi doktordu. sühendam a giden yada fikri olan varmı...

evet Ahmet beyi çok övüyolar fakat ben medikalmi aman aman diyorum.ben ilk bebeğimde 8 ay medikale gittim 8.ay doktrm değişti gelen doktr hiç bir sorun yokken korkuttu hastaneye yatrmaya kalktı 8.ay baharda gönül hanmı gittim ve doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım şuan 5 haftalk hamileyim kısmet olursa yine aynı doktra gideceğim tavsiye ederim

mrb ben de bursada yaşıyorum.6. haftadayım. medikalde özlem oruç şenere başladım.kimseye de sormadım açıkçası başlamadan. 2 kere görüştük. şimdilik memnunum. fikri olanlar paylaşırsa memnun oluruz tabiki. hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.

ben araştırdım çok doruk çekirgede sühendan benderli yi tavsiye ettiler alanında çok iyimiş. ben ona aldım şuan randevumu bakalım memnun kalıcakmıyız :s olmazsa ahmet bey e devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…