Merhaba kizlar ben bir türlü karar veremedim nerde doğum yapacağıma. Ilk doğumum yurt dışında oldu. Şu an 28 haftalık hamileyim ilk jimere gittik ordaki bayan doktora boşa güvenmişim hiç memnun kalmadım. Bi ara murat arslana gittik muayenesi çok pahalı ve daha çok tüp bebek üstüne uzman ondan da vazgeçtik. Şimdi pembe mavide baya bilinen bir doktora gidiyruz ama bi türlü içime sinmedi sizce hangi hastane ve hangi doktor
Merhaba kizlar ben bir türlü karar veremedim nerde doğum yapacağıma. Ilk doğumum yurt dışında oldu. Şu an 28 haftalık hamileyim ilk jimere gittik ordaki bayan doktora boşa güvenmişim hiç memnun kalmadım. Bi ara murat arslana gittik muayenesi çok pahalı ve daha çok tüp bebek üstüne uzman ondan da vazgeçtik. Şimdi pembe mavide baya bilinen bir doktora gidiyruz ama bi türlü içime sinmedi sizce hangi hastane ve hangi doktor
Ben önceki hamileliğimde Sibel akesen e gidiyodum özele geçmiş daha gidemedim bide sühendan benderli var sülalemdeki bütün kadınların dr.u diyebilirim ama doğum konusunda bilgim yok. İki dr da bilgili ve ilgili dr lar ben memnun kalmıştım şimdi maddi durumu çok iyi değil özele gücüm yetmiyo belki ilerleyen haftalarda dediğim dr lardan birine gidebilirim
ılk dogumu mu gızem yıldırıma gıtmıstım suan naıle gokce akagunduze gıgıyorum ılk gıdısım ama cok ıyı geldı doktor bana ılgılenmesı falan cok ıyıydı bende oonerı uzerıne gıtmıstım