çok doğru düşünüyorsun.benimde 1 yıldır dr. değiştirmemein sebebi hep bu nedenlere daylıydı. diğer dr. a gitsem yine aynı şeylerden geçmiyim diye ama sonra düşündüm ki her dr. infertilite konusunda başarılı değil bu bir gerçek. sonra eski tahlillerime yönelik bir arşiv yaptım. sonra bütün cesaretimi toparladım ve şahin beye gittim. inan bu kadar pozitif çıkacağımı tahmin etmemiştim. ama iyi şeyler hissettim. çevremdende hep iyi şeyler duydum. bak ama ne güzel sen en azından bir kez hamile kalabilmişsin. bence senin tedavin daha kolay olur. ama en önemlisi infertilite konusunda iyi bir doktor bulabilmen. bende bu konuyu bu yüzden açtım ama gelen giden yok. :-((
merhaba canım BURSA lı bebek sahibi olamayan arkadaşlar gelin, deneyimlerimizi paylaşalım konusunda ki arkadaşlarla 6 nisan cumartesi buluşuyoruz sende gelmek ister misin.güzel bi paylaşım olacağını düşünüyorum çünkü herkes birbirinin halinden anlıyor.seni de aramızda görmek bizi mutlu eder.gelirim dersen sayfaya bak buluşma detayları yazıyor