ben hep fiyatları soruyorum ama orası ne kadar acaba :) çünkü gidipte hem beğenmeyip hemde çok para vermiş olmak istemiyorum :S
kıs ne güzel olmuş saçların , ışıl ışıl da parlıyor valla çok tatlı olmuş önden de görebilseydik keşke
Canım boyadım da nasıl üşeniyorum fotoğraf çekmeye bi bilsenDu bi çekeyim de senin güzel hatrın için koyayım
tamam cnm bekliyorum sabırsızlıkla
Saçlarını boyatanlar varsa resimlerini koyarlarsa biraz daha cesaretlenebiliriz, çünkü 2 yıldır saçımdaki boyalardan kurtulmaya çalışıyorum şu anda saçımda boya yok mahvetmek istemiyorıum , bu arada sacha ya yaptıran arkadaş boya artı balyaja yaklaşık kaç lira veririz en son kesim artı föne 80 lira gibi bir para ödemiştim söz konusu boya olunca ne kadar mal olur hiç tahmin edemedim??????
arkadaşlar şehirlere göre indirim yapan sitelerin birinde bursa beşevlerde salon zen kuaför saç boyama+ saç bakımı+ modern fön 120 tl yerine 15 tl ye inmiş. ben satın aldım saçlarımı boyatacağım bir çok kuaföre sordum 80den aşağı fiyat alamadım saç boyatmayı düşünenler bence süper fırsat
kızlar bilginiz varsa eğer size bir sorum olacak.antibiyotik kullanıyorum şuan,saçımı boyayacaktım bugün.antibiyotiğım biraz ağır ve bünyem de çok hassas,antibiyotik kullanırken saç boyanır mı yaa aklıma geldi korktum şimdi..
bende görmüştüm o kampanyaları ama ne kadar kaliteli ve güzel olur bilemedim cnm ben güvenemedim inş sen memnun kalırsın sonucu yaz cnm
saçlarımın son hali kızlar Eki Görüntüle 554324
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?