bursada jımer hastanesı

dokoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
11
0
86
İzmir
arkadaslar jımer hastanesı doktorlarından nuray sozerı altıner hakkında bılgısı olan varmı onceden medıcal parkta calısıyomus.ve jımerde yenı dogum fıyatlarını bılen var mı.tesekkurlerrr

Merhaba, Evet Nuray Sözeri Altıner jimer de görev yapıyor.benim dr Türkan Atakan Yavuz çok iyi şiddetle tavsiye ediyorum.doğum fiyatlarıda en son 2 ay önce sormuştum ssk lı normal doğum 2000tl sezeryan 2500 tl

gebelik takibimi Recep Doğanlar yapmıştı. kontrollere gittiğinde çoğu şeyi sormayı unutuyo insan. sen sormasan da o muhakkak sana ayrıntılarıyla anlatıyor. doğumu da kendisiyle gerçekleştirmeyi çok isterdim ama doğum izmirde oldu. ben 2 yıl önce başladım jimere. birsürü doktor geldi gitti hastaneye ama recep bey sabit. hala da orda.

ben sizin gibi memnun kalmadım nedense gebelik muayenem için gittim recep bey e
ilk gidişimdi bundan sonra hep orda takip olucam diye giitik eşimle ama memnun kalmadım şevket yılmaz daki doktorum oraya bin basar
ben özelde takibimi istiyodum doğuma da para biriktirip orda oluruz dedik ama olmadı bi daha gitmiycem sanırım

(şevket yılmaz daki mustafa demirhan 'tavsiye ediyorum hem o kadar paralar akıtmıyorum hemde ''özelden'' daha iyi bence. tabi...)

jimerde cenk aşkalli ye gitmek istiyordum eşim recep beye almıştı cenk beyi çok fazla tavsiye ediyorlar

recep bey drum benimde 2009 kasımda normal doğum yaptım herşey süperdi inş. ikinciyede doktorum orada olur onunla devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…