Ben problemli bir hamilelik yaşadım.Şu anda son haftalarım.Cenk Bey den önce başka bir doktora gidiyordum.Çok önemli bir sağlık sorunumu farkedemedi.Az kalsın çok kötü şeylerle karşılaşacaktık.Problemi Cenk Bey çözdü.Yetmediği yerlerde bizi tıp fakültesine ve başka profesörlere sevketti.Sonuna kadar takip etti.Çoğu kez biz doktoru arayacağımıza onun bizi arayıp yönlendirdiğini biliyorum.34. haftada ise artık riski atlattığımı,ve bebeğin doğsa da problemsiz bu süreci atlatabileceğimizi söyledi.ve doğum şekline karar verelim dedi.Kendisi devlet hastanesinin doktoru.Ben özelde doğum yapmak istediğimi söyledm.Bana devlette olduğum için normal doğuma giremem dedi.Sezeryana da gerek olmadığını söyledi.İstediğin özel bir hastanede doğum yapabilirsin dedi.Kendisi özelde girerse bunun maddi açıdan biraz külfetli olacağını ve gerek olmadığını söyledi.Allah razı olsun.Tamam çok iyi bir doktor ama herşeyden önce çok iyi bir insan.Şimdi doğumumu medical park ta Ahmet Yılmaz yaptıracak inşallah..Ondan da memnunum..Ama Cenk Bey başka derim..