bursa'da kadın dğum uzmanı arıyorum...

Kesinlikle aynur şendemir diyorum doktorum gerek ilgi gerek profesyonellik olarak bir numara ....:asigim:

bursa da tavsiye edebileceğim tek doktor jale gürlüler
harika bi doktor mükemmel bi insan her yönden tek tavsiyem jimer ve jale gürlüler

Ben problemli bir hamilelik yaşadım.Şu anda son haftalarım.Cenk Bey den önce başka bir doktora gidiyordum.Çok önemli bir sağlık sorunumu farkedemedi.Az kalsın çok kötü şeylerle karşılaşacaktık.Problemi Cenk Bey çözdü.Yetmediği yerlerde bizi tıp fakültesine ve başka profesörlere sevketti.Sonuna kadar takip etti.Çoğu kez biz doktoru arayacağımıza onun bizi arayıp yönlendirdiğini biliyorum.34. haftada ise artık riski atlattığımı,ve bebeğin doğsa da problemsiz bu süreci atlatabileceğimizi söyledi.ve doğum şekline karar verelim dedi.Kendisi devlet hastanesinin doktoru.Ben özelde doğum yapmak istediğimi söyledm.Bana devlette olduğum için normal doğuma giremem dedi.Sezeryana da gerek olmadığını söyledi.İstediğin özel bir hastanede doğum yapabilirsin dedi.Kendisi özelde girerse bunun maddi açıdan biraz külfetli olacağını ve gerek olmadığını söyledi.Allah razı olsun.Tamam çok iyi bir doktor ama herşeyden önce çok iyi bir insan.Şimdi doğumumu medical park ta Ahmet Yılmaz yaptıracak inşallah..Ondan da memnunum..Ama Cenk Bey başka derim..

cenk beye 2 aydır gidiyorum bende harika bi doktor çok memnunum şuanda ama doğum konusunda nasıl bi fikrin varmı arkadaşım?

Doğum konusunda da hiç tereddüt etme.Çok iyi.Bir ay hastanede yattım ben. doğum yaptırdığı hastalarıyla bizzat konuştum.hepsi çok memnundu.Fakat beni vazgeçiren daha altı aylıkken o devlet hastanesinin doğumhanesine girmem ve ortamı görmem oldu.Ebeler hiç alakası olmamasına rağmen geleni geçeni vajinal muayeneye alıyorrladı.Ne dedimse anlatamadım.Tansiyon ölçümü için gönderildim o kata.Prosedür bu deyip beni çatalda muayeneye aldılar.Durumum zaten riskliydi.Günlerce kanamam oldu ve yatmak zorunda kaldım.Çok anlayışsızlardı..Yoksa Cenk Beyle devam ederdim.

işte bende devlette doğum yapmak istemiyorum problemim bu. nerde istersen orda yaptırırım doğumu diyor cenk bey ama bu seferde artı olarak çok masraf çıkarsa kendiside çok para isterse diye korkuyorum. bu ay sonu tekrar kontrole gidicem detaylı olarak konuşmam lazım son aylarda doktor değiştirmektense öyle değilmi?

ben Ahmet Yılmazı tavsiye ediyorum..Harikulade bir doktor..ben çok memnunum.

arkadaşlar 6 senelik evliyiz.kısaca özetlemek gerekirse annelik özlemi çeken her bayanın iç dünyasında yaşadıkları ayrı bir derttir ve maddi manevi görülen tedaviler de cabası.5 senedir bi probleminiz yok kısa sürede sonuç alıcaz diyerek çok tedavi gördüm bi çok doktora gittim.nerdeyse hepsine.ama gürkan beyin uzmanlığı sayesinde problemimi artık biliyorum ve rabbime şükürler olsun tedavimi olduktan sonra normal yolla bile hamile kalabileceğimi biliyorum.ve en önemlisi gürkan bey insan psikolojisinden çok iyi anlayan biri.sanki içinizi okuyo.maddi olarak sakın korkmayın.gerekli tahlilleri ssklıysanız dışarda yaptırabilirsiniz.her konuda size açıklayıcı ve sonuna kadar güven veren biri.hiç tereddüt etmeden benim gibi hamile kalamayan bayanlar mutlaka gitmeli.aralıkta ameliyatımı olucam.inş.ondan sonraki aylarda burdan arkadaşlara hamilelik haberimi de ulaştırıcam.herkesin bebişlerine kavuşması dileğiyle....

Back
X