bursada kadın doğum doktoru

benim 4 yaşında kızım var 1,5 senedirde ikinci çocuk için uğraşıyorum ilk kızımdada ahmet yılmaza gittim şuanda ona gidiyorum am adeğiştirsemmi diye düşünüyorum faruk dinçşahini de çok metediyorlar kafam karıştı

benim 4 yaşında kızım var 1,5 senedirde ikinci çocuk için uğraşıyorum ilk kızımdada ahmet yılmaza gittim şuanda ona gidiyorum am adeğiştirsemmi diye düşünüyorum faruk dinçşahini de çok metediyorlar kafam karıştı

bence karışmasın tercihiniz olabilir
6,5 aylık olduk ve faruk beyden çok memnunuz biz

maddi olarak sizi zorlamayacaksa pembe mavi'yi tavsiye ederim. ben ismail küçükerdoğan'a gidiyorum, çok memnunum. diğer doktorlarına giden arkadaşlarım var onlardan da memnunlar. hastane çok temiz ve huzurlu, doğum ekibi ve doktorları çok iyi. insan kendini güvende hissediyor kesinlikle. sgk ile anlşamaları yok bildiğim kadarıyla, özel sigortası olanlara veya maddi durumu elverenlere tavsiye ederim.

Bizde faruk bey'in hastasıyız,6 ayımızdayız ve çok memnunuz.
Muayne ücretide 120 tl.
Kesinlikle tavsiye ederim.

maalesef kac doktor degıstırdım fakat tabıri caızle para göz oldukları ıcın bıraktım. faruk bey'in cok methini duydum. oda para göz mü diye sorsam?

maalesef kac doktor degıstırdım fakat tabıri caızle para göz oldukları ıcın bıraktım. faruk bey'in cok methini duydum. oda para göz mü diye sorsam?

2 kere gittim bu konuda bilgim yok ama ilgili bir doktor herşeyi ayrıntısına kadar anlatıyor rahatça herşeyi sorabiliyorsun 4 gün önce çatlatma iğnemi orda vurdular adet olursan telefonda görüşelim duruma göre karar veririz dedi paragöz olsa adet olunca hemen gel derdi heralde bilemiyorum

hayır asla değil
yardımcı tam tersine
tahliller için devlet hastanesine yönlendiriyor
ilaç bağımlısı bir doktor değil
ayrıca her ayrıntıyı sorabiliyorsun
her dakika arayabiliyorsun
cebinin açamayacak durumda ise mutlaka geri dönüp arıyor
biz artık sonlara yaklaşıyoruz
ve hiç sorun yaşamadık bebişimizle
inş. kucağımıza aldığımızıda yazarım sizlere..

konunun üzerinden zaman geçmiş ama ilgilenen varsa bende pembe maviye gidiyorum dr.umdan ve hastaneden çok memnunum tavsiye ederim..

arkadaşlar ben gebeliğimi daha geçen hafta öğrendim 5 haftalık bebişim,bursada doktor araştırırken bi murat erdemir i duydum çok iyiymiş fakat özelde ve sigorta anlaşması yok diye biliyorum.sonra Demet haytaoğlu nu duydum esentepe tıp merkezindeymiş,çok iyi dediler,randeu aldım,kısmetse hafta gidicem. 21 liraymış muayene ücreti,doğum ne kadar bilmiyorum.

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

Back
X