Bursa'da kadın doğum uzmanı arıyorum....

hkirdas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
45
0
86
Bursa
meraba arkadaşlar!
ben siteye yeni üye oldum ve gebelik düşünüyorum.
bursa'da gebeliğimi takip edecek bir doktor arıyorum.tabi ki doktor memnuniyeti beklentiye bağlı göreceli bir durum ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum... :I

mrb canım dr buldun mu bilmiyorum ama sana ziya çetini önerebilirim ben onda doğum yaptım çok memnunum.kendisi zübeyde hanımın doktoru altıparmakta muananesi sormak istediğin sorular varsa sorabilirsin canım :)

ziya çetin e zübeydede gittin 4 kişi aynı anda muayene olduk. Acaba özelde de aynı yoğunlukta mıeyvahedigeldismile

çok yoğun bi doktor evet çünkü hastaları ondan çok memnun 7/24 tlf açık çok ilgili alakalı çok detaycı tavsiye ederim kesinlikle

yeni yasa yürülüğe girecekmiş yakında doktorlar için tam gün yasası o zaman ne olacak muayenehanesine gidenler nasıl olacak doktorların hemen hemen hepsinin var çünkü muayenehanesi

bende yaklaşık bir aydır doktor araştırıyorum,herkes kendi doktorundan çok memnun ve o kadar çok isim var ki elimde.. herkesin beklentileri farklı oluyo,memnuniyetleri de farklı oluyo.. bende ilk etapta bi kaç doktora gidip aralarından seçim yapmaya karar verdim.CADIARZU

mrb canım dr buldun mu bilmiyorum ama sana ziya çetini önerebilirim ben onda doğum yaptım çok memnunum.kendisi zübeyde hanımın doktoru altıparmakta muananesi sormak istediğin sorular varsa sorabilirsin canım :)

teşekkür ederim ilgine. ziya çetin den memnun olan çok kişi var gerçekten, sanırım bundan dolayı çok yoğun olduğu söyleniyor. ama yine de ben ona gitmeyi düşünüyordum. yeni yasadan dolayı konura geçeceğini duydum. ne kadar doğru bilemiyorum.ben özel hastanelere çok güvenemiyorum, zübeyde hanımı düşünüyorum doğum için. önce bir gidip görüşmekte fyda var sanırım.

telefonunun 7/24 açık olduğu sevindirici benim için, çünkü oğlumun hamileliğin de 5 ay yatmak zorunda kaldığım için endişelerim var, ama yoğunluğu ilgisini ve dikkatini azaltır mı sence ve sabırlı davranır mı?

fikirlerini paylaşırsan sevinirim...

kesinlikle ilgisi azalmıyo o kadar güzel takip ediyo ki herşeyi ben hamileliğimde 3 doktor değiştirdim.bu konuda çok hassasım bebeğim ve hayatım söz konusu ziya beyin üzerine doktor tanımıyorum bu kadar iddalıyım hem hiç maddiyede önem vermiyo bursada 1 numaralı kadın doğumcu ama şu an piyasayı araştır onun gibi uygun muane ücreti alan yok

ben de ona gitmeyi düşünüyorum ama işte son yasayla nereye gider, nasıl çalışır, zübeyde hanım da doğum yaptırabilir mi yoksa tamamen özel de mi çalışır. artık gidip görüşeceğiz bunları sanırım. ben mümkünse özel de doğum yapmak istemiyorum ama bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…