ERSU 05.11.2015 Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 1.685 1.058 208 16 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ERSU #1 Bende kan pıhtılaşması çıktı 5 tane düşüğüm oldu şimdi uzman bir dr. Bulup tekrar denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Bende kan pıhtılaşması çıktı 5 tane düşüğüm oldu şimdi uzman bir dr. Bulup tekrar denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz
snowflake12 Guru Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 329 197 323 41 20 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ERSU #2 ERSU .!.: Bende kan pıhtılaşması çıktı 5 tane düşüğüm oldu şimdi uzman bir dr. Bulup tekrar denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım bende daha önce bebğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim.ve şuan prof.gürkan uncuya gidiyorum hamile kaldığımda iğnye başlıcam sanada tavsiye ederim kendisi riskli gebelik uzmanı ve uludağ üniv. bakınabilirsin inş.memnun kalırsın.
ERSU .!.: Bende kan pıhtılaşması çıktı 5 tane düşüğüm oldu şimdi uzman bir dr. Bulup tekrar denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım bende daha önce bebğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim.ve şuan prof.gürkan uncuya gidiyorum hamile kaldığımda iğnye başlıcam sanada tavsiye ederim kendisi riskli gebelik uzmanı ve uludağ üniv. bakınabilirsin inş.memnun kalırsın.