eladalya Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2010 152 0 116 Bursa 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eladalya #1 ben bursada oturuyorum ama daha önce hic solaryum merkezine gitmedim kızlar sizin önerebilceğiniz güzel kaliteli bir yer var mı ?? varsa lütfen yardımcı olur musunuz ?
ben bursada oturuyorum ama daha önce hic solaryum merkezine gitmedim kızlar sizin önerebilceğiniz güzel kaliteli bir yer var mı ?? varsa lütfen yardımcı olur musunuz ?
A ametistm Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 31 0 36 İstanbul 16 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eladalya #2 sun vita yı onerebılırım,seansları uzun ama,soyle guzelce bronzlasıcam dıosan bı 12 seans fılan cagırıyorlar en az 2 gun arayla
sun vita yı onerebılırım,seansları uzun ama,soyle guzelce bronzlasıcam dıosan bı 12 seans fılan cagırıyorlar en az 2 gun arayla
nina_nina Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 56 4 286 - Yurtdışı 27 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eladalya #3 life landten aldığım kamğanyalı solaryum paketi var ama ben eğitime gideceğim için kullanamayacağım toplam 100 dakika isteyen varsa temasa geçebilir
life landten aldığım kamğanyalı solaryum paketi var ama ben eğitime gideceğim için kullanamayacağım toplam 100 dakika isteyen varsa temasa geçebilir