Bursa'da önereceğiniz bayan kadın doğum doktoru arıyorum?

Bende doruk yıldırım da Gizem Yıldırım a gidiyorum. Bende çok memnunum gayet sıcak ve ilgili bir doktor. Doğum fiyatını bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum Medikal ve Jimer e göre çok uygunmuş fiyatları tavsiye edebilirim bende.

çok kararsız kaldım:31::31::31::31:

kesinlikle jimerde Türkan Yavuz'u tavsiye ederim..
hamile kalmadan öncede doktorumdu, hamilelik sonrası asla aklıma bir başkasına gitme gelmedi, müthiş biri bencee

Son düzenleme:
ben nedret kolsali seviyorum bursada
bahari falan tavsiye etmem hastada sorun cikinca hemen dogum evine falan yollluyolar
ama nedret hanimin yaklasimi cok hos acik ve net
hep nasip der seni oyalamaz...

Hangi hastanede canım :26:

kesinlikle jimerde Türkan Yavuz'u tavsiye ederim..
hamile kalmadan öncede doktorumdu, hamilelik sonrası asla aklıma bir başkasına gitme gelmedi, müthiş biri bencee

jimerin doğum ücreti çok pahalı diye biliyorum:1:

Hangi hastanede canım :26:

jimerin doğum ücreti çok pahalı diye biliyorum:1:

evet 3500-4000 tl civarı, maalesef bize de fazla geliyor ama Türkan hanım yüzünden bir şekilde halledicez, onu bırakmak istemiyorum :1:

Kızlaarrr Merhaba Bursa'da özel doruk hastanesinde sadece bayan doğum doktorları varmış diye duydum.Yani eski bahar hastanesi gibi..Burda bana tavsiye edebileceğiniz bir bayan doğum doktoru var mı

Normalde eski doktorum Güler yıldız a gitmek istiyordum işte doğum doktorun olmadığı bi zamana denk gelirse erkek doktorun girmesini istemiyorum doğuma sıkı

Back
X