Bende doruk yıldırım da Gizem Yıldırım a gidiyorum. Bende çok memnunum gayet sıcak ve ilgili bir doktor. Doğum fiyatını bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum Medikal ve Jimer e göre çok uygunmuş fiyatları tavsiye edebilirim bende.
çok kararsız kaldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doruk yıldırım da Gizem Yıldırım a gidiyorum. Bende çok memnunum gayet sıcak ve ilgili bir doktor. Doğum fiyatını bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum Medikal ve Jimer e göre çok uygunmuş fiyatları tavsiye edebilirim bende.
jimer hastenesi nasıl bilginiz varmı.ordan bana da önerebilceğiniz dr varmı veya orda dr olan deneyimi olan kadın erkek farketmez önemli olan iyi dr olması
(konunun içine dahil oldum ama kusura bakma)
jimer hastenesi nasıl bilginiz varmı.ordan bana da önerebilceğiniz dr varmı veya orda dr olan deneyimi olan kadın erkek farketmez önemli olan iyi dr olması
(konunun içine dahil oldum ama kusura bakma)
konur tıp merkezınde semıh serbest muayene ucretı 20 tl cokıı bı dr
Ben bayan olsun istiyorum![]()
ben nedret kolsali seviyorum bursada
bahari falan tavsiye etmem hastada sorun cikinca hemen dogum evine falan yollluyolar
ama nedret hanimin yaklasimi cok hos acik ve net
hep nasip der seni oyalamaz...
kesinlikle jimerde Türkan Yavuz'u tavsiye ederim..
hamile kalmadan öncede doktorumdu, hamilelik sonrası asla aklıma bir başkasına gitme gelmedi, müthiş biri bencee
Hangi hastanede canım :26:
jimerin doğum ücreti çok pahalı diye biliyorum![]()
evet 3500-4000 tl civarı, maalesef bize de fazla geliyor ama Türkan hanım yüzünden bir şekilde halledicez, onu bırakmak istemiyorum![]()
Ben o kadar veremem![]()
illa bayan istemeseydin zübeyde hanım doğum evinde Necdet Kırker var onu da tavsiye ederdim ama başka bayan doktor tanımıyorum canım![]()
Tüm sıkıntım bu yönde lütfen bi yardım edin.