Bursa'da Opr. Dr. Murat Erdemir'e Gidenler

Yardımcı Üreme Teknikleinden hangisini seçersiniz???

• Aşılama

OY: 0 0,0%
  • Tüp Bebek

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

yesimpatdursun

just to want
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
1.068
28
643
41
Bursa'dan Opr. Dr. Murat Erdemir'in hastaları bütün dertleri tasaları sıkıntıları burda paylaşalım.Hastası olmasanızda tüp bebek,aşılama,infertilite,vajinusmus,donasyon,istenmeyen gebelik ve hymenoplasti hakkında ki soru:enbuyukkk:larınızı bekliyoruz..

çok özel bir konuyu burda konuşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama,bazı sorunlarımdan ötürü maalesef yumurta donasyonu yaptırma zorundayım.şimdiye kadar Dr. Murat Erdemir'in başarılarıyla ilgili çok şey duydum ancak gizlilik konusunda çok tedirginim.ve çok fazla yurtdışına çıkamayacagım işim dolayısıyla acaba tek denemede nasıl olur:Saruboceq:

Başarı genellikle %65 civarında eğer rahim ile ilgili bir sıkıntı yoksa bu başarı %90 a kadar çıkıyor.Geçmiş olsun canım benim

nasıl bir süreç olacak hiç cesaret edemiyorum açıkçası.dr.Murat beyle yaptıgım telefon görüşmeleri çok ümit vericiydi.umarım herşey yolunda gider de;bende nasiplenirim doktorumun başarılarından.yakında regl olsam da bekledikçe sıkıntı yapmasam :(

mrb siz murat beyle mi çalışıyosunuz?ben de çanakkalede ebeyim..2 tüp bebek ve 3 aşılama denemem var hepsi olumsuz..sebepsiz infertiliteyiz..bu konuda başarılı bi doktor ve hastane arayışındayım yaz için..eşim bursayı istiyor şehir olarak..özellikle acıbademi duymuştuk şimdiye kadar ve oradaki profu..kafam biraz karışık son dönemde murat beyin ve bursa tüp bebek merkezinden armağan beyin adını duydum iyi diye..iyice kafam karışmış durumda...ne kadar yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum ama murat beyin akademik ünvanı ve hastanenin olanaklarını,uzaktan takipe ve fiyat konusunda yardıma bakış açısını merak ediyorum..bir de kendisini bahar hastanesinde çalışıyo diye duymuştum..yanlış mı bilgi aldım?teşekkürler..

Evet canım Murat Beyle bereber çalışıyorum
Bahar hastanesine bağlı değil merak etme
ıstanbul da Jinemed e bağlıyız
Merak ettiğin bir konuda her zaman yardımcı olurum :))

murat beyin akademik ünvanı ve hastanenin olanaklarını,uzaktan takipe ve fiyat konusunda yardıma bakış açısını merak ediyorum.

Opr Dr. Murat Erdemir 14 senelik hekimdir kendisi Ivf alanında uzmanlığını devam ettiriyor
Uzaktan takibe karşıyız çünkü hekimlerin ivf bilgisi yok ise folliküllerini yanlış ölçebiliyorlar ve tedavi pert oluyor.
Ücretlerde ise bilgi burdan veremem :))

Opr Dr. Murat Erdemir 14 senelik hekimdir kendisi Ivf alanında uzmanlığını devam ettiriyor
Uzaktan takibe karşıyız çünkü hekimlerin ivf bilgisi yok ise folliküllerini yanlış ölçebiliyorlar ve tedavi pert oluyor.
Ücretlerde ise bilgi burdan veremem :))

teşekkürler..

Hayırlısı olsun kalacak yeriniz var mı burda en azından 1 gece bile olsa

yok henüz,onu da düşünüyorum işte bi taraftan..muhtemelen öğretmenevi olucaktır fakat bira uzakmış o da düşündüğümüz hastaneye.dün bizim hastaneye gelen sendika temsilcisi bir bey ile görüştüm..bursadaki temsilcimizle görüşürüz ayarlar uygun bi yer size dedi...bakalım bizi 3. tüp bebekte ne maceralar bekliyor..ben de merak ediyorum.bir taraftan da psikolojimizi hazırlamaya çalışıyoruz..gerçi psikolojiyi bekliycek olursak hiç başlıyamıycaz bu işe ama ne diyebilirim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Back
X