Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sayın yesım hanım murat erdemırın bu genetık rahatsızlıklar ıcın ne kadar basarısı var bızler akdenız anemı tasıyıcısıyız bıze bu konu hakkında bılgı verırsenız memnun olurum kac kısıye uygulandı bu ıslemler
bu başarı embriyologlarla ilgilidir akdeni
bildiğim kadar ile pgd konusunda başarı yüksek ama gebelik daha önceden var ise başarı oranları daha da katlanıyor
yeşim hanım merhaba,
biz de bu yaz haziran temmuz gibi tüp bebek düşünüyoruz..öğretmen olduğum için yaz tatili uygun olacak..murat beyi bir tanıdığımız tavsiye etti..ben de merkez ve dr araştırıyorum..bursa bizim için daha uygun olacak..bursaya 1 saat uzaklıkta kalabilecek bir yakınım var.. kolay bir karar değil.. benim size sormak istediğim yaz tatilinde tedaviye başlamak için görüşmenin ne zaman olması gerekiyo.. mart nisan gibi olur mu..