Ben bursada oturuyorum bebegım 7 aylık devamlı gıttıgım bı dr vardı ama artık memnun degılım yeterlı degıl sızın memnun kaldıgınız cocuk doktorlarınızı onerırmısınız tşşkkkk
bende bursada oturuyorum cnm sen hangi doktora gidiyorsun bahar hast. ümit bey bizim küvez doktorları ayrıca 7 aylık doğduk biz nereye gidersem gideyim dönüş yine orası bu arada gitmediğim tanımadığım hastane doktor kalmadı özel ssk hiçbiri tatmin etmiyor bebeklerim ameliyat geçirdi erken doğumun risklerini yaşadık biz bu yüzden ben pek tatmin olmuyorum...
Ben bursada oturuyorum bebegım 7 aylık devamlı gıttıgım bı dr vardı ama artık memnun degılım yeterlı degıl sızın memnun kaldıgınız cocuk doktorlarınızı onerırmısınız tşşkkkk
Merhaba,
Benim bebeğim henüz dünyaya gelmedi ama yeğenlerim var.
Kardeşim ikizlerin(yaş:5)doğduklarından itibaren rutin kontrollerini Çekirge Doruk Hastanesi Cengiz Cevheroğlunda yaptırdı oldukçada memnun kaldı.
Görümcem yeni açılan Rentıp'ta Serpil Hanıma götürüyor.
Umarım bu bilgiler işine yarar
bende bursada oturuyorum cnm sen hangi doktora gidiyorsun bahar hast. ümit bey bizim küvez doktorları ayrıca 7 aylık doğduk biz nereye gidersem gideyim dönüş yine orası bu arada gitmediğim tanımadığım hastane doktor kalmadı özel ssk hiçbiri tatmin etmiyor bebeklerim ameliyat geçirdi erken doğumun risklerini yaşadık biz bu yüzden ben pek tatmin olmuyorum...
telefon numarasını verdi ama hiç aramadım zaten sağlık çalışanıyım acil durumda ne yapacağımı biliyorum muayane 50 tl kan ve idrar tahlili yaptırmıştım toplam 100 tl ödedim. şuan fiyatlar nasıl bilmiyorum bu yazdıklarım geçen yazın fiyatları