A Arla Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2022 3 0 6 33 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #1 Ameliyat olmak için görüşme yaptım ameliyat olanlar lütfen beni bilgilendire bilir mi
A aklnbasindamisenin Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2022 457 273 33 27 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #2 vedat beyle görüştüm ama olmadım ona bir hastasını bulmustum asırı küçük burum yapmıs vazgeçmistim baskasına oldum ama tam istediğim gbi olmadı
vedat beyle görüştüm ama olmadım ona bir hastasını bulmustum asırı küçük burum yapmıs vazgeçmistim baskasına oldum ama tam istediğim gbi olmadı
A Arla Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2022 3 0 6 33 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #3 aklnbasindamisenin .!.: vedat beyle görüştüm ama olmadım ona bir hastasını bulmustum asırı küçük burum yapmıs vazgeçmistim baskasına oldum ama tam istediğim gbi olmadı Genişletmek için tıkla... Kime oldunuz acaba ben vedat hocadan çok pozitif bir enerji aldım
aklnbasindamisenin .!.: vedat beyle görüştüm ama olmadım ona bir hastasını bulmustum asırı küçük burum yapmıs vazgeçmistim baskasına oldum ama tam istediğim gbi olmadı Genişletmek için tıkla... Kime oldunuz acaba ben vedat hocadan çok pozitif bir enerji aldım
L leilaylo Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 579 208 103 15 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #4 Bursada Adnan Erdem muayene için ücret almıyor. Ben o doktora oldum ameliyatımı. Siz de farklı doktor fikri olsun isterseniz bir muayene olun.
Bursada Adnan Erdem muayene için ücret almıyor. Ben o doktora oldum ameliyatımı. Siz de farklı doktor fikri olsun isterseniz bir muayene olun.
M miasel1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2023 7 1 1 26 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #5 Arla .!.: Ameliyat olmak için görüşme yaptım ameliyat olanlar lütfen beni bilgilendire bilir mi Genişletmek için tıkla... Vedat beye ameliyat oldunuz mu acaba
Arla .!.: Ameliyat olmak için görüşme yaptım ameliyat olanlar lütfen beni bilgilendire bilir mi Genişletmek için tıkla... Vedat beye ameliyat oldunuz mu acaba
M miasel1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2023 7 1 1 26 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #6 dorateyaa .!.: Bursada Adnan Erdem muayene için ücret almıyor. Ben o doktora oldum ameliyatımı. Siz de farklı doktor fikri olsun isterseniz bir muayene olun. Genişletmek için tıkla... Adnan erdemden memnun kaldınız mı?
dorateyaa .!.: Bursada Adnan Erdem muayene için ücret almıyor. Ben o doktora oldum ameliyatımı. Siz de farklı doktor fikri olsun isterseniz bir muayene olun. Genişletmek için tıkla... Adnan erdemden memnun kaldınız mı?
A Arla Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2022 3 0 6 33 20 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Arla #7 miasel1 .!.: Vedat beye ameliyat oldunuz mu acaba Genişletmek için tıkla... Evet oldum