Bursa'da riskli gebelik uzmanı arıyorum

cemocan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
744
97
118
ben bursanın m.k.paşa ilçesinde ikamet ediyorum ve bursa'da riskli gebelik uzmanı arıyorum.bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var..

ben bursanın m.k.paşa ilçesinde ikamet ediyorum ve bursa'da riskli gebelik uzmanı arıyorum.bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var..

bursada prof yalçın kimya ii.muyenesi 250tl.ihsaniyede muayehanesi aynı zamanda fakultede.
osman hoca bana yardımı olmadı.o daha çok tüp bebekte ii.onun da muayene ücreti 250.
zübeydede başhekim özer kutlu süpperrrr.150 muayenesi.altırapmakta ofis.
zübeyde selçuk söylemez ve yalçın güler var onlarda başarılı.
ben olsam özer kutlu derim hiç düşünme...
bu arada 3 tüp bebek denemesinden sonra 7.yılda doğal yolla kızıma kavuştum.darısı başına...şu an 8 aylık...

çoooookkkk teşekkürler canım..ben 9 aylık hamileliğimin ardından doğumda oğlumu kaybettim malesef..6 ay oldu..bende pko var yumurtalıklarımda aynı zamanda kanda pıhtılaşma çıkmıştı yani geldi mi çifter çifter geldi..yine de buna şükür doğurabiliyorum yani..şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum ama bunun öncesinde nasıl bi tedavi uygulanır bilmiyorum işte bana bu konuda yardım edecek iyi bi doktor istiyorum..hayırlısıyla sağlıklı bi doğum yapıp artık banada anne diyecek bir evladımın olmasını istiyorum.bu arada canım Allah çocuğunu sana ve eşine bağışlasın ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…