Saç Rengi ve Saç Boyama Bursa'da saç boyatmak için güzel bi kuaför???

adessa

şekerin annesiii
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
108
0
96
Bursa
Kızlar saçlarımı karamel yapmak istiyorum ama cesaretimyok buyüzden güvenebileceğim bi kuaför tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler :)

ya aynı sorun bende de var, saçlarımı kendim koyu kestaneye boyattım, yaza doğru açtırmak istiyorum. ama kuaförler bi servet istiyo sanki yaf:delphin:

varmı bursa'da uygun fiyata düzgün saç boyayan yer?
ben bi ara merfi kuaföre boyatmıştım, nalbantoğlunda kağanın arkasında. ama o zaman para boldu :lepi:

ya aynı sorun bende de var, saçlarımı kendim koyu kestaneye boyattım, yaza doğru açtırmak istiyorum. ama kuaförler bi servet istiyo sanki yaf:delphin:

varmı bursa'da uygun fiyata düzgün saç boyayan yer?
ben bi ara merfi kuaföre boyatmıştım, nalbantoğlunda kağanın arkasında. ama o zaman para boldu :lepi:

uygun olarak linda kuaförlerini çok duydum ama dikkat edin fiyat uygun diye malzemeden çalmasınlara.s

okadar para vericez bari beğenelimde sonra pişman olmayaım paramız boşa gitmesin...onun içinde daha önce boyatan ve memnun kalan birini bulammaız lazım

linda kuaförlerde bana güven vermiyor ama ya:(
ne bilim sanki çok dandik bi yermiş gibi geliyor bana :1no2:

haykeldeki setenaya gidin pakize hn la konuşun gayet iyi yada fomara kervansarayın kuaförü var ramazan oda ödüllü bir kuafördür

Ben Bursa'ya birkaç senedir gidemedim ama sakın ama sakın Linda'ya gitmeyin.
Biz iki kişi röfle yaptırmıştık ucuza kaçıp, berbat olmuştu, çok ucuz malzeme kullanıyorlar,kalitesiz işçilik ve de.
Heykel'de Mehmet vardı, çok fena değildi, hala duruyor mu bilmem :)

yanılıyorsunuz linda kuaför çok iyi senelerdir oraya gidiorumm ve malzemeden çalmıyorlar sadece uygun çalışıyorlar hatta şu bursadaki diyer kuaförlerden daha iyi hizmet verdikleri kesin şermin ve nermin ablaya herşey için teşşekürler diplerim çıktı bayram için gelicemyerimseniben

Kızlar acıbadem hastanesı karŞısında yasemın kuafÖr var Çok ıyı
kalıtelı malzeme kullanıyorlar. Kataloglara falan bakıyosunuz baya ılgılıler konuŞuyolar sonra ıŞlemı yapıyorlar

Bende bu cumartesi saçlarımı boyatacağım nalbatoğlunda kadir terzioğlu diye bir kuaför var saçlarımı eğer boyatıcaksam mutlaka ona giderim ve çok kaliteli ürünler kullanıyor tavsiye ederim:lepi:

saç boyamak sanattı bence ben ünlü kuaförde ömer beye boyattım hem kullandığı boya özel hemde hizmet süper tavsiye ederim

Mehmet kuaförde yıllardır çalıştıktan sonra kendi kuaför salonunu açtı fiyatları da çok uygun bilginize...buyrunnnnnnnnn

İhsaniyede Fatih & Uğur bayan kuaförü.. Orda çalışan eski kervansaraylı..

kızlar yıldırımda ideal bayan kuaför var orası hem kaliteli malzeme kullanıyor hemde ne istediğinizi anlamaya çalışıyor servet ödemenize hiç gerek yok tavsiyemi dinlerseniz memnun kalırsınız

kızlar yıldırımda ideal bayan kuaför var kaliteli malzeme kullanıp uyğun fiyata yaptırmak mantıklı değilmi parakolay kazanılmıyor saçım yandı falan yazıyorsunuz bayyyy

bursa heykelde bilmeyen yoktur herhalde mehmet kuaför var, kafkasın hemen yan üstünde, kesinlikle önermiyorum. gittim hiç bilmeyen bi kız aldı sonradan üstüne gidince başkasına düzelttirdiler.
ayrıca maşa yaptırmaya gittim geçen gün 15 tl olan maşaya 30 tl dediler. neden çok uğraşmışlar, çabuk maşa diilmiş vs. sonra biraz laf söyleyince 25 aldılar, daha fazla üstüne gitmedim. resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. kesinlikle tavsiye etmiyorum. ayrıca siz otururken önünüze yok memnun kalan müşterilerin yazdığı gereksiz yazıları, yok 10 küsür yıl önce çekilmiş gereksiz resimler getiriyorlar.

Back
X