• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara güncel kuaför önerisi

lenar

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
22
3
16
45
Ankara'da kahve saça sarı boya-brushlight-ışıltı-keratin için verdiğiniz ücretleri öğrenebilir miyim? Piyasa çok oynak olduğundan en azından memnun kaldığınız kuaförler ve ücretleri de olabilir. Teşekkürler

Ben de arıyorum röfleli biley oldu berbat renk iyi bir yer bulursam gidicemde paris kuaför okudum çoook pahalı

Ankarada saç boyatmak bidaha aslaaaa. İstanbulda kaizen ünlü garage kuaförlerden fiyat aldım düz renk boya oralar 3000 fiyat verirken ankarada kuaforler 7000 tl diyor. Bu ne böyle ya bide ankarada inanın o kadar kuafor dolastım paris kuaför arjantin san bunlar fiyatları uçmuş bide ukala hepsi sanki ünlülerin kuaförü gibi. Bu ne saçmalık ya neye göre bu fiyatlar. Mecbur kaldım paris filistin kuaforde boyattım ama bir daha asla kimseyefe tavsiye etmem. Aynı boya markası aynı istanbulda 3000 tl. Ne deyim ülkede böyle fırsatçılar oldukça bizden bir şey olmaz. Biz kadınların gerçekten instagramda çok reklamı takipçisi var diye buralara gitmememiz lazım!!!

Ankara'da kahve saça sarı boya-brushlight-ışıltı-keratin için verdiğiniz ücretleri öğrenebilir miyim? Piyasa çok oynak olduğundan en azından memnun kaldığınız kuaförler ve ücretleri de olabilir. Teşekkürler
Düz boyaya 7000 istiyorlar gidin istanbulda en iyi kuafore boyatın daha iyi gezersinizde

Back
X