Bursa'da sigortanın karşıladığı burun ameliyatları

hayrunnisam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
154
2
0
Bursa
merhaba bursalı bayanlar,günlerdir araştırmama rağmen forumda özel kliniklerinde ameliyat yapan birkaç estetik cerrahı hariç hiç sigortanın karşıladığı devlet hastahaneleri yada fakülte hastanesinin doktorlarını bulamadım.halbuki çevremde buradaki doktorlara ameliyat olupta memnun kalmış insanlar duyuyorum birebir görüşemediğim için bu insanlarla, forumda araştırma ihtiyacı duydum hem sağlık sebebiyle hem estetik açıdan ameliyat olmuş bayanlar eğer sizde ameliyatlarınızı sigorta yada fakülte hastahanesinde yaptıysanız doktorunuzu ve ameliyatınızı paylaşırmısınız inş vardır burada ameliyat olmuş olan bayan yoksa en son kim vurduya gidicem:31:

cevap yazan olmamış ama cevabımı ben buldum galiba.bundan 1 ay kadar önce fakülte doktoruna mail attım böyle böyle dedim nefes problemim var ameliyat olmak istiyorum estetik cerrahınında ameliyata girmesinin istiyorum ancak ücret alıyormusunuz muayeneden yada ameliyattan ayrı ayrı mı alıyorsunuz ücretleri dedim cevap umduğum gibi cıkmadı beni şaşırttı.devlet hastahanelerinde bile en az 1.5 milyar isterken doktorlar,benm mail yolladığım prof.dü ve fakültedeydi bana cevabı hayır sigortanız varsa hiç ücret talep edilmez isterse estetik cerrahıda girsin dedi.allahım çok sevinmiştim ama okadar zor sıra alınıyorki anlatamam.istediğim doktora sıra alabilmek için tam 1 ay bekledim haftaya cuma kısmetse muayeneye gideceğim mail attığım doktoru özellikle istedim çünkü başka doktor ücret talep edebilirdi ama bu doktor yazdığı mailden sonra etmez herhalde:9:çok mutluyum bari bu iş güzel geçsede biraz mutluluk verse rabbim bana öpüyorum kızlar bursada ameliyat olmak isteyen çok ins var ama maddi durumları olmadığı için olamıyorlar inş güzel geçerse doktorumu önere bilirim

sigorta karşılıyor diye doktorunu araştırmadan ameliat olma derim

devlet hastahanelerinde bile kbb doktorları uzmanlık alanına girmediği halde bir burun ameliyatından 1.5 milyar istiyorlar en az. bizim problem genetik 6 dayımın 5 inde var 2 teyzemn 1 inde ve kardeşimde de var bunun iyi bir doktordan geçeceğini bildiğim için devlet hast.doktoruna güvenemedim özellerdede çok maliyetli 2 doktor olsun istiyorum hem estetik hem kbb.bende fakülteyiaraştırdım para vermeyede razıydım adam güvenlmeyecek olsa fakülteye prof.yapmazlar herhalde.zaten özelindede 200 tl muayenesi olan bir doktor.netten araştırdığıma göre kendini çok gelştirmiş tecrübeli bir insan bursada ameliyat olupta her türlü memnun kalmış insan bulamazsınız ya ücreti çok olur yada burnu beğenmezler sağlık açısındanda problemli olur.bence en mantıklısı şimdilik fakültede ameliat olmak inş doktorumdan memnun kalırım bu işlerde biraz şans meselesi artık napalım:31:

hayatım daha yeni gidicem cuma günü yani 29 nisanda.tabi ameliyat tarihini nezaman verir bilmiyorum ama herşeyden haberdar ederim buradan gerekirse foto eklerim bursalı bayanlarada fikir olur.

Merhabalar,ameliyat oldunuzmu?Bende bursada olacağım ama burda bursadaki doktorlar hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım.

Arkadasım ; fakultede de amelıyat olabıldın mı?
Bırde doktorunun ısmı ne??

fakültede ameliyat olursak ya asistanlara olmak zorundayıs seçenegimiz yok yada özelde karşıladıgmız ücretin aynısını verip profesör olan doktora ameliyat oluyoruz bu yüzden özel hastanede ameliyat olmak daha mantıklı yada ücret pahalı geliyorsa devlet hastanesinin estetik cerrahı olabilir en azından hastane masrafı olmuyor ve 2000 kadar ödüyorsunuz daha mantıklı cevap olmuştr sanırım:31:

Merhabalar,ameliyat oldunuzmu?Bende bursada olacağım ama burda bursadaki doktorlar hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım.

bursada çekirge devlet hastanesinde alper bayraktar var siteside var hatta tecrübeli bir doktor hem burun hem göğüs ameliyatı olucam ancak parayı ayarlamam lazım en azından özellerde alınan paradan neredeyse yarı yarıya az çekirgedevlet hastaneside güzel bir hastane tavsiye ederim

Tatlım yanlış hatırlamıyorsam 2000den başlıyor demişti ya 2000 yada 2500 civarı ama doktoruma çok güveniyorum devlet hastanesinde oldugu için uygun yoksa acemi falan değil işinin ehli bir uzman..tansiyon düşüklüğü çıktı bende kansızlıktan dolayı,tedavim bitsin sonra gidicem

Back
X