- 6 Ağustos 2021
- 55
- 6
- 36
- 34
- Konu Sahibi Bahtsizbedevi12
-
Canım ben bahçeciye gidiyorum şuan yumurta büyütme aşamasındayız bi bak ve görüş istersen malum labaratuvarları çok iyi ve başarılılar benim doktorum betül dündarMerhabalar. Istanbulda 8 dondurulmus embriyom var. Orada pgt yaptirip saglikli gelen olursa bursaya tasiyip transfer ettirmek istiyorum. Bursada bana iyi bir tüp bebek doktoru önerebilirmisinz
Ismini cok duydm bu doktorun nasil biri acabaCanım ben bahçeciye gidiyorum şuan yumurta büyütme aşamasındayız bi bak ve görüş istersen malum labaratuvarları çok iyi ve başarılılar benim doktorum betül dündar
Cok tesekkur ederim .Pembe mavide Nevin Hanım'ı öneriyorum işinde çok iyi ve tecrübeli bir doktor
Selam canm fiyatlari hakkinda bilgi verirmsn acaba?Canım ben bahçeciye gidiyorum şuan yumurta büyütme aşamasındayız bi bak ve görüş istersen malum labaratuvarları çok iyi ve başarılılar benim doktorum betül dündar
Bahçeci kendisi 60 bin istiyor 15 bini tedaviye başlarken kalanıda yumurta toplamada veriyorsun vitaminler 1400 tl muayene 2200 ilaçlarda 20 veya 25 bin bulur dedilerSelam canm fiyatlari hakkinda bilgi verirmsn acaba?
Ilaçsız sadece 60 bin onlara veriyorsun demekBahçeci kendisi 60 bin istiyor 15 bini tedaviye başlarken kalanıda yumurta toplamada veriyorsun vitaminler 1400 tl muayene 2200 ilaçlarda 20 veya 25 bin bulur dediler
Muayene parası 6 ay geçerli canımIlaçsız sadece 60 bin onlara veriyorsun demek
Ayda bir muayene de mi 2200 degil mi her gittigin de degil
He tamamdır bebeim cok tesekkur ederimMuayene parası 6 ay geçerli canım
Rica ederim canım amin inşallah rabbim gönlümüze göre versinHe tamamdır bebeim cok tesekkur ederim
Rabbim hepimize mucizelerimizi gondersn insallah sağlıkla
Aminn amin güzelimmmRica ederim canım amin inşallah rabbim gönlümüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?