- 31 Mayıs 2025
- 7
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi wonderlife12
-
AA şaşırdım ona gitmeyi düşünüyordum bende. İki kez soranus serbülent orhanerde denetim olmadı. Sabri çolağı düşünüyordumBahceci sabri colaga gitme de nereye gidersen git ben yandim sen yanma hayatimin hatasını yaptım samimiyetsiz paraci hiçbir şeyden anlamayan bir doktor
AA şaşırdım ona gitmeyi düşünüyordum bende. İki kez soranus serbülent orhanerde denetim olmadı. Sabri çolağı düşünüyordum
[/QUOTE
Sakın hemde Sakın önceki tedavimde blast embriyolarim olmuştu sabri colak sırf tekrar toplama.yapmak için düşük doz ve faydasiz ilaclar verdi sisli memorialde teyit ettik bu doz ve ilaçlar hangi akılla verilir dedi hoca uzun hikaye cimere sikayet ettim takipteler olayı elimiz boş çıktık düşünün benimle başlayan başka biri vardi o da çok pişman oldu Sakın derim başka bir şey demem
Sakın hemde Sakın önceki tedavimde blast embriyolarim olmuştu sabri colak sırf tekrar toplama.yapmak için düşük doz ve faydasiz ilaclar verdi sisli memorialde teyit ettik bu doz ve ilaçlar hangi akılla verilir dedi hoca uzun hikaye cimere sikayet ettim takipteler olayı elimiz boş çıktık düşünün benimle başlayan başka biri vardi o da çok pişman oldu Sakın derim başka bir şey dememAA şaşırdım ona gitmeyi düşünüyordum bende. İki kez soranus serbülent orhanerde denetim olmadı. Sabri çolağı düşünüyordum
Paraci bir merkez ve ilgisizler o da suratsizdi her gördüğümde ikisi de basarisizmis ah işte İstanbulun reklamlarina aldandıkBen de Betül hanımı tavsiye etmiyorum ona da gitmeyin
Bursa EUROFERTIL Tüp Bebek Merkezi doktor gerçek aydın ben çok seviyorum doktorumu oradaki herkes çok ilgililerBursa’da tüp bebek için hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz?
Osman develioglunu duydunuz mu biz yarın görüşmeye gideceğiz ona da iyi diyorlar neden hiç düşünmedinizNe yapacağımızı şaşırdık yaa. Bende Soranus Dr serbülent orhanerde 2 kez tüp bebek yaptık. Hatta o ameliyatımı da yaptı. Endometriozis ameliyatı ve histereskopi, laparoskopi filan. Ama bi sonuç alamadık. Ekim gibi tekrar başlamayı düşünüyoruz. Sabri bey vardı aklımda da şimdi bunları okuyunca da bilemedim yaa.
Deneyimin için üzüldüm ama düşük doz ve faydasız ilaç protokolü neydi merak ettimSakın hemde Sakın önceki tedavimde blast embriyolarim olmuştu sabri colak sırf tekrar toplama.yapmak için düşük doz ve faydasiz ilaclar verdi sisli memorialde teyit ettik bu doz ve ilaçlar hangi akılla verilir dedi hoca uzun hikaye cimere sikayet ettim takipteler olayı elimiz boş çıktık düşünün benimle başlayan başka biri vardi o da çok pişman oldu Sakın derim başka bir şey demem
Gonal f iki günde bir 75ml 41yas düşük rezerrv ve büyüme hormonu saçmalığı ki artık kullanılmiyormus büyüme hormonu faydası görülmediği için çok yerdeDeneyimin için üzüldüm ama düşük doz ve faydasız ilaç protokolü neydi merak ettim
İletişim olarak biraz sert geldi banaOsman develioglunu duydunuz mu biz yarın görüşmeye gideceğiz ona da iyi diyorlar neden hiç düşünmediniz
Evet bize de öyle geldi görüştük deİletişim olarak biraz sert geldi bana
Yaaa öyle mi diyorsunuz inanılmaz kararsızdim sanki Allah yazdırdı her konuda şüphelerim gitti sahin hocada ben de iki negatif yaşadım meğer rahim polip doluymuş demedi bile histereskopi yapmadı göz göre göre iki megatif Allah sorsun sonra bahceci sabri colak daha beteri çıktı derken osman hocaya mı gitsek diyorduk ama demek öyle oldu bruksel cem celik mi oekiŞahin zateroglu 2 kez başarısız transfer sonrası da donmus embriyolari Osman develiogluna taşıdık (pembe mavide) onda da 2 başarısız transfer yaşadık ve kimse bize embriyolarin çöp derecede kötü olduğunu söylemedi bile Osman hoca içlerinde en iyilerini yaptım demişti. Bunu duyduktan sonra Bursa'da vakit kaybetmeden İstanbul Brüksel tüp Bebek merkezinde sıfırdan transfere başladık ve teknoloji açısından ve işlemler açısından ilgileri falan o kadar iyiydiler ki şaşırdık çok şükür ki pozitifi gördük.. Demem o ki imkanınız varsa Bursa'da vakit kaybetmeden daha güçlü laboratuvar ortamında yapılan transferi deneyin..
Bursa EUROFERTIL Tüp Bebek Merkezi Gerçek Aydın tavsiye ederimBursa’da tüp bebek için hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?