Merhaba Arkadaşlar, ben sizlere yardımcı olabilmek amacıyla bu siteye üye olmayı istedim. Daha önceden sizleri takip ediyordum. Ben de 3.5 yıldan beri çocuk özlemi duyuyordum. 34 yaşında ve 7 yıllık evliyim. 1 kere aşılama yaptık, Dr'um Mehmet Ali Şüküroğlu çocuğunuzun olmaması için hiç bir sorununuz yok son aşama tüp bebek tedavisi dedi. Bu sene başında eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik.Öngörüşmelerden sonra Bursa Acıbadem Hastanesi'ndeTüp Bebek konusunda uzman olan sevgili doktorum Doç.Dr.Şahin Zeteroğlu'yla tanıştık.Canayakın ve sempatikliğin arkasında uzmanlığını görüyorduk. Şimdiye kadar araştırmalarım sonucunda bizi sadece her konuda tatmin eden tek doktor diyebilirim. Tedaviye nasıl başlayacağımızı neler yapmam gerektiğini bize anlattı.İlk hissettiğim duygu pozitif bir başlangıç ve doğru seçim yaptığımız oldu. 1999 senesinde kist ameliyatı olmuştum, ameliyat sonrasındaki ultrasonda sol overimin küçük olduğunu söylemişlerdi. Şimdiye kadar sol yumurtalığımı gören bir doktor olmadı. Beni daha da mutlu eden neydi arkadaşlar, Hocam Zeteroğlu tedavi esnasında sol overimi görüp bu overden de yumurta oluşumunu sağlamasıydı. İnanılmaz birşeydi bu. Transferim 23 Mart'ta yapıldı hemşirelere ve doktoruma sonucumun pozitif olacağını söyledim. Her zaman hep pozitif oldum. Hiç negatif bir düşünce hissetmedim.Tabi ki bu duyguyu ileten Şahin Bey'di. O gün benle beraber 6 kişiye transfer yapılmış ve 5 imizin sonucuda POZİTİF ti. Mükemmel harika birşey, anne ve baba oluyoruz, duyduklarıma inanamadım, Allah'ım sana şükürler olsun bize bu mutluluğu tattırdığın için. Tabi kii Şahin Hocama minnettarım. Acıbadem'de bana emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Şimdi 16 Nisan'ı bekliyoruz bakalım bizimle bu güzel hayatı paylaşacak kuzularımın kaç tane olacağını öğreneceğiz.O kadar güzel bir ilgi ve alaka var ki, bu duyguları sizinde tatmanızı istiyorum. Bana lütfedilen bu harika duyguyu isteyen tüm ailelere tatması için Allah'a dua ediyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere...