• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez Tüp bebek için İstanbulda merkez önerisi

Merhaba
Medicalpark göztepe hastaneyi prf dr Meryem Eken kesinlikle öneririm kendisi mükemmel bir doktor

Allahın izni ile tez vakitte evladınıza kavuşursunuz inşallah 🙏
ikinci kez negatifi göründük senlik bişey yok eşinin morfolojisi düşük dedi ve iki transferin planlamasıda o yapmışken hastası çok yoğunluktan atlıyor bazı şeyleri

İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.

Dr Fırat Tülek
Dr.Ercan Baştu (fulyada kendi klinigi var)
Fulya Bahçeci (Özkan Özdamar)
Şişli Memorial

Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi

İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.

Dr Fırat Tülek
Şişli Memorial

Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi geldi.
Canım burada sorarsan çok doktor önerisi alırsın kafan karışır benım fikrim . Zaten bu doktorlar tanınmış insanlarsa hepsi iyidir kendine yakın hissettiğin yok mu hiç ben doktorumu instagramsan gördüm gittim ve o kadar yakın geldi ki gerçekten de öyleydi

Dr Fırat Tülek
Şişli Memorial

Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi geldi.
Şişli Memorial'ı tavsiye edebilirim. Tabii her yerin kendine göre artısı eksisi vardır. Olumlu enerjiyi hep taşımaya çalışmak ve bunu karşı tarafın profesyonelliğine de güvenerek ilerlemek gerekiyor.

Görüşmediyseniz görüşün derim.

Merhaba. Bizde de morfoloji ve ileri hareket 0’dı. Ayrıca benim tüpüm tıkalıydı, 6 tane miyomum vardı ve sadece 2 yumurtam vardı amh düşüktü. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi gördüm ilk seferimde hamileyim şuan. Başka merkez tecrübem yok hiç ama çok çok memnun kaldım size de gönülden tavsiye ederim. Bülent Tıraş’ı da araştırmanıza ekleyin bence
Merhaba ilkinde kaç embiriyo koyuldu acaba benimde ilk olacak bu karar bize ait ama karar veremiyorum aynı hastane aynı doktor 🤗hamile olduğunuzu duyunca çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş🙏🏼

Agustos ayında şişli memorialde başladım ben hanımlar. Ancak nörolojik bir kronik hastaligim oldugu icin genetik kan testi istediler benden ozelde 20-30bin vermeyim diye devlette yaptirdim 2ay oldu hala sonuc cikmadi onun sonucu gelince pgt icin de 2-3 hafta bekleyecegim. Transfer araligi bulacak sanirim:| 2ab 1ba 2bb 1bc 6embriyom biyopsi alınarak donduruldu kan sonuclarini bekliyoruz hala. Kan sonucu cikinca bu 6sinin icinden en az 3unu pgt ye yollayacagiz. Şu ana kadar ki surec randevu saatinde gelmene ragmen bekletilmek dışında iyiydi.

Dr Fırat Tülek
Şişli Memorial

Agustos ayında şişli memorialde başladım ben hanımlar. Ancak nörolojik bir kronik hastaligim oldugu icin genetik kan testi istediler benden ozelde 20-30bin vermeyim diye devlette yaptirdim 2ay oldu hala sonuc cikmadi onun sonucu gelince pgt icin de 2-3 hafta bekleyecegim. Transfer araligi bulacak sanirim:| 2ab 1ba 2bb 1bc 6embriyom biyopsi alınarak donduruldu kan sonuclarini bekliyoruz hala. Kan sonucu cikinca bu 6sinin icinden en az 3unu pgt ye yollayacagiz. Şu ana kadar ki surec randevu saatinde gelmene ragmen bekletilmek dışında iyiydi.
merhaba hangi genetik testi istendi acaba

Dr Fırat Tülek
Şişli Memorial

Merhaba tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama ben de ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım. Biruni Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Murat Arslan. Doktorumdan ve ekibinden memnunum. Araştırabilirsiniz. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız🤲🏽

Back
X