İlk kez Tüp bebek için İstanbulda merkez önerisi

İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.

Dr Fırat Tülek
Dr.Ercan Baştu (fulyada kendi klinigi var)
Fulya Bahçeci (Özkan Özdamar)
Şişli Memorial

Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi geldi.
Ben İstanbul tüp bebek merkezi ne gitmiştim 2 embriyo transferi ile ikiz bebeğim oldu iki aylıklar Rabbim çabanızı kolaylaştırsın inşallah

Gelecek ay adetimin 2.gunu olunca Şişli Memorialde tup bebege başlama kararı aldım hanımlar. Eşimin son sperm testinde morfoloji 0 ileri hareket yuzde 3 sayi ise 240.000 özellikle morfolojinin 0 olmasi baya uzdu acaba bu tup bebek basari oranini cok dusuren bir sey mi? Gelecek ay hocaya soracam. Gonul hocayla basladim onunla devam edebilirim umarim...

Gelecek ay adetimin 2.gunu olunca Şişli Memorialde tup bebege başlama kararı aldım hanımlar. Eşimin son sperm testinde morfoloji 0 ileri hareket yuzde 3 sayi ise 240.000 özellikle morfolojinin 0 olmasi baya uzdu acaba bu tup bebek basari oranini cok dusuren bir sey mi? Gelecek ay hocaya soracam. Gonul hocayla basladim onunla devam edebilirim umarim...
Merhaba sizinle süreciniz çok benzer. Ben de gelecek adetin ikinci günü Şişli Memorialda Yücel hoca ile başlıcam. Bizde de sayı dusuk morfolojik 1 ileri hareket yüzde 3
Süreci beraber takip edelim sizinle 😊🥰

Merhaba sizinle süreciniz çok benzer. Ben de gelecek adetin ikinci günü Şişli Memorialda Yücel hoca ile başlıcam. Bizde de sayı dusuk morfolojik 1 ileri hareket yüzde 3
Süreci beraber takip edelim sizinle 😊🥰
Merhabalar😊 Evet gercekten ozellikle
erkek faktoru baya benziyor. Bende de amh 12 pcos var ama adetlerim duzenli yas 32 bunun avantaj oldugunu soyledi hoca umarim oyle olur ve saglikli birkac sperm bulunabilir beraber takip edelim🥰

Merhabalar😊 Evet gercekten ozellikle
erkek faktoru baya benziyor. Bende de amh 12 pcos var ama adetlerim duzenli yas 32 bunun avantaj oldugunu soyledi hoca umarim oyle olur ve saglikli birkac sperm bulunabilir beraber takip edelim🥰
Amh avantaj evet
Bende de endometriozis var. Amh iyi ama endometriozis baya bi ilerlemiş durumda
Yani hem bende hem eşimde zorlayıcı durumlar var.
Elimizden geleni yapıp takdiri Allah'a bırakacağız 😊

Teşekkür ederim bu hafta adet olunca gideceğim inşallah
Benimde önümüzdeki hafta inşallah süreciniz nasıl geçiyor ? Benimde eşimde sperm sorunu mevcuttu varikosel çıktı bizdede maalesef sizinde eşinziden kaynaklı diye hatırlıyorum doktor eşten kaynaklı durumlarda ekstra bir şey önerdi mi size Piezzo gibi ?

Benimde önümüzdeki hafta inşallah süreciniz nasıl geçiyor ? Benimde eşimde sperm sorunu mevcuttu varikosel çıktı bizdede maalesef sizinde eşinziden kaynaklı diye hatırlıyorum doktor eşten kaynaklı durumlarda ekstra bir şey önerdi mi size Piezzo gibi ?
Yok onermedi bizim için yeterli dedi bu değerler. Gonal f 900 verdi günlük 300 doz vurulacaksin dedi bugün ilk dozla.basladim

Back
X