- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 28
- Konu Sahibi mucize1983
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahmaşallah allahım sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahmaşallah allahım sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin :)
AminnnAmin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Ben geçen ay gittim tüp bebek 28 bin ilaçlar sana ait dondurma ücreti 300 dolarMerhaba pembe mavideki fiyatlarla ilgili bilgi verebilirmisiniz. Hamilesiniz sanırım tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Teşekkür ederim doktorunuz kim memnunmusunuzBen geçen ay gittim tüp bebek 28 bin ilaçlar sana ait dondurma ücreti 300 dolar
Aaa benim ilaçlarda içindeydi 28 bininBen geçen ay gittim tüp bebek 28 bin ilaçlar sana ait dondurma ücreti 300 dolar
Pembe mavi de değilim.Teşekkür ederim doktorunuz kim memnunmusunuz
Banada çok geldi geçen yıl Kasım Aralık aylarında gitmiştim 25bindi yılbaşı geçince 28bin oldu.Aaa benim ilaçlarda içindeydi 28 binin
Yılbaşı zammı yapmışlardır doğal olarak. Kasımda opu oldu benim ocakta da transferim olmuştu. Çok şükür zamdan etkilenmedikBanada çok geldi geçen yıl Kasım Aralık aylarında gitmiştim 25bindi yılbaşı geçince 28bin oldu.
Benim doktorum nevin hanımla nedret hanımdı.Teşekkür ederim doktorunuz kim memnunmusunuz
Dr Nevinle görüşmüştük biz ilgili bi kadın benim tahlillerime bakıp Demir ve b12 başlamıştı hala kullanıyorum.Benim doktorum nevin hanımla nedret hanımdı.
Merhaba Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz durum nedir?Tüp Bebek sürecine hayırlısıyla 9 Mayısta başladık. Bugün 8. günüm. Sabah akşam gonopeptly iğne kullanıyorum 10 ünite. Gonolf 4 gün 225 ünite son üç gün 75 ünite. Birde 3 gün pergoveris kullanacağım. Ayrıca biosteron takviyesi alıyorum.Hadi
hayırlısı. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bursada Osman develiogluna gidiyorum.Merhaba Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz durum nedir?
Osman hoca iyidir hayırlısı olsun inşallah bakalım23 Mayısta yumurta toplandı. Çok şükür 6 adet 5. Gün embriyosu oldu. Sonrasında çok ağrım oldu. Transferi erteledik. 27 haziranda transfer oldu. Heyecanla 7 mayısı bekliyorum test için. Bu arada estrofem, progestan, kan sulandırıcı ve prolutex kullanıyorum.
Hadi hayırlısı.
7 temmuzu bekliyorum.23 Mayısta yumurta toplandı. Çok şükür 6 adet 5. Gün embriyosu oldu. Sonrasında çok ağrım oldu. Transferi erteledik. 27 haziranda transfer oldu. Heyecanla 7 mayısı bekliyorum test için. Bu arada estrofem, progestan, kan sulandırıcı ve prolutex kullanıyorum.
Hadi hayırlısı.
TeşekkürlerOsman hoca iyidir hayırlısı olsun inşallah bakalım![]()