Bursada Tüp Bebek

Merhaba, bende pembe mavi ile görüştüm Nevin hanimla doktor çok ilgiliydi geçmiş tahlil ve epikrizlerimizi detaylica inceledi 3. Ve 5. Gün ardışık taze transfer onerdi. Ilk kez duydum aranizda varmı böyle transfer olan

Tüp Bebek sürecine hayırlısıyla 9 Mayısta başladık. Bugün 8. günüm. Sabah akşam gonopeptly iğne kullanıyorum 10 ünite. Gonolf 4 gün 225 ünite son üç gün 75 ünite. Birde 3 gün pergoveris kullanacağım. Ayrıca biosteron takviyesi alıyorum.Hadi
hayırlısı. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tüp Bebek sürecine hayırlısıyla 9 Mayısta başladık. Bugün 8. günüm. Sabah akşam gonopeptly iğne kullanıyorum 10 ünite. Gonolf 4 gün 225 ünite son üç gün 75 ünite. Birde 3 gün pergoveris kullanacağım. Ayrıca biosteron takviyesi alıyorum.Hadi
hayırlısı. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Merhaba Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz durum nedir?

23 Mayısta yumurta toplandı. Çok şükür 6 adet 5. Gün embriyosu oldu. Sonrasında çok ağrım oldu. Transferi erteledik. 27 haziranda transfer oldu. Heyecanla 7 mayısı bekliyorum test için. Bu arada estrofem, progestan, kan sulandırıcı ve prolutex kullanıyorum.
Hadi hayırlısı.

23 Mayısta yumurta toplandı. Çok şükür 6 adet 5. Gün embriyosu oldu. Sonrasında çok ağrım oldu. Transferi erteledik. 27 haziranda transfer oldu. Heyecanla 7 mayısı bekliyorum test için. Bu arada estrofem, progestan, kan sulandırıcı ve prolutex kullanıyorum.
Hadi hayırlısı.
Osman hoca iyidir hayırlısı olsun inşallah bakalım 🥰

Hadi hayırlısı.
7 temmuzu bekliyorum.

Back
X