Doğuma Hazırlık Bursada uygun fiyata bebek arabası park yatak ve bebek araç gereçleri satan mağazalar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

heroprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
108
1
46
Bursa
merhaba artık yavas yavas eksikleri tamamlamak lazım kasım gibi bebek arabası almayı düşünüyruz suana kadar bebeler sarayındaki bebek arabasına baktık ve ben pek cesit göremedim ve fiyatlar yüksek geldi baska bildiğinz mağazalar varmı siz nerelerden kaca aldınız birbirimizi bilgilendirelim :3: :emir_bebek:

canım biz de bugun baktık ama karar veremedik. internetten kraftın travel sistem arabasını beğendik. kapalı çarşıdan da bakalım dedik. fiyat epey pahalı . araba özellikleri ise güzel. bilemiyorum ne yapmalı?

kent meydanında e bebek mağzası açılmış diyorlardı. oraya bi bakmalı.

Ama karft, chicco gibi arabaların fiyatları her yerde hemen hemen aynı.

Benim aklımda iki karmaşa var. çocuk bu arabaya 2 veya 3 yıl binecek. geçici yani bir nevi.bunun için 800 vermek mi yoksa 300 400 e normal bir araba almak mı. çevremde iyi arabalardan alıp kullanımını beğenmeyip sonradan baston tipli ucuz arabalardan alan kişiler var.

ne yapacağımızı bilemedik.

en zoru araba almakmış :)

merhaba artık yavas yavas eksikleri tamamlamak lazım kasım gibi bebek arabası almayı düşünüyruz suana kadar bebeler sarayındaki bebek arabasına baktık ve ben pek cesit göremedim ve fiyatlar yüksek geldi baska bildiğinz mağazalar varmı siz nerelerden kaca aldınız birbirimizi bilgilendirelim :3: :emir_bebek:

merhaba, bursada nereden bebek arabası alınır bilmem ama ucuz ve kaliteli bebek arabası konusunda baby max derim arkadaşlar. biz baby max granada bebek arabasını kullanıyoruz ve hiçbir sorunla karşılaşmadık daha. fiyatlarıda piyasaya göre ucuz. ablamda kraftın bebek arabasını kullanmıştı baya memmundu onlarda. ve bildiğim kadarıyla krafttın fiyatları heryerde aynıydı. ucuz ve kaliteli arabada baby max derim arkadaşlar..

bayram dolayısıyla civil çocuk mağazasında bebek eşyaları çok ucuzlamış kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum bebek arabası 166 tl den 99 tl ye düşmüş kaçırmadım tabiki hemen aldık mama sanalyesi 150 tl den 70 tl ye düşmüş kaçırmayın ucuzluğu.

Back
X