- 13 Aralık 2016
- 613
- 226
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Bursada ikamet eden arkadaslar cocuklarimiza iyun grubu olusturalim.ister disarda ewde bulusalim.onlar enerjilerini atsin bizde kafa dinleyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikirde bizimki çok küçük daha allah sana kucağına almayı nasip etsinsuper fikirmiş ama benimki daha yolda geliyo![]()
Benimde bitane daha yolda geliyor 7 aykigim.oglusuma arkadas ariyorum.Güzel fikirde bizimki çok küçük daha allah sana kucağına almayı nasip etsin
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sanada bizimki daha 7 aylik oturmaya yeni başladı maalesef başka bebeklerle bir araya gelmiyor beni kıskanıyor kendisine oyuncak bebek aldık bebegi parçaladı bende çok istiyorum küçüklükten sosyallestirmeyi ama biraz daha bekleyeceğiz mecbur ama fikrin gerçekten guzelBenimde
Benimde bitane daha yolda geliyor 7 aykigim.oglusuma arkadas ariyorum.
Hmm kucukmus tatlim ya benim oglum 2014 kasim kizimda 5 aylik.biz eriklide oturuyoruz.2016 mayis dogumlu cekirge de oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz
Yok canim nerde parklarda falan arkadas bulunmuyor.kimse tanimadigi cocukla oynamiyor bizim zamanimiz gibi degil ki artik ortamlar.biz gurbetteyiz.benimde yok hic cevrem.komsular bile yok herkes caliyor.simdi sensin onun arkadasi.adem gunes pedazgoji okulu yaz.vudeolari izle.Masallah sen baya buyutmusun parklarda fln arkadas bulur senin oglun benimki daha kucuk olduğu icin bulamiyo
Yok canim nerde parklarda falan arkadas bulunmuyor.kimse tanimadigi cocukla oynamiyor bizim zamanimiz gibi degil ki artik ortamlar.biz gurbetteyiz.benimde yok hic cevrem.komsular bile yok herkes caliyor.simdi sensin onun arkadasi.adem gunes pedazgoji okulu yaz.vudeolari izle.
Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenip gerçekten çocuklarınızı görüştürecek misiniz?[/QUOTcocuklar yalniz olmiycak ki bizde olucaz.hem gecmis yillarda cok var oyun grubu kuran bu sekilde.insanlar evleniyor bile bu sekilde tanisarak.nesi acaip anlamadim?